Επαφή με επιτελικό μέσο o Ολυμπιακός Βόλου

Αν ο Ολυμπιακός Βόλου στο διάστημα που απομένει μέχρι την ολοκλήρωση της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου δεν ενισχυθεί με παίκτες, κυρίως στη μεσοεπιθετική γραμμή, τότε τα πράγματα θα γίνουν πολύ δύσκολα για τη συνέχεια του πρωταθλήματος, με την ομάδα να κινδυνεύει με υποβιβασμό στο τοπικό πρωτάθλημα, που θα είναι η πιο μαύρη σελίδα στην ιστορία της. Κι αυτό, καθώς ποτέ ο Ολυμπιακός δεν έφτασε στο σημείο να παίζει στο πρωτάθλημα της ΕΠΣΘ.

Οι κινήσεις ενίσχυσης της ομάδας θα πρέπει να ενταθούν από πλευράς διοίκησης, τα κενά πρέπει να καλυφθούν άμεσα, για να μπορέσει ο Ολυμπιακός να ανακάμψει βαθμολογικά και αγωνιστικά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η διοίκηση του Ολυμπιακού έχει έρθει σε επαφή με επιτελικό μέσο, ο οποίος γνωρίζει τη Γ’ Εθνική κατηγορία, έχοντας παίξει στο πρωτάθλημα τα προηγούμενα χρόνια. Αυτή τη στιγμή ο ποδοσφαιριστής αγωνίζεται σε ομάδα Α’ τοπικής κατηγορίας και είναι πολύ πιθανό η μεταγραφή να προχωρήσει.
Παράλληλα, συνεχίζονται οι κινήσεις και για την απόκτηση δύο ακόμη παικτών, ενώ θυμίζουμε πως ήδη έχουν αποκτηθεί από τους «ερυθρόλευκους» οι Θανάσης Μαργαρίτης, Νίκος Ντινόπουλος και επέστρεψε στην ομάδα ο νεαρός τερματοφύλακας Αχιλλέας Κωνσταντίνου.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις