Μόνο νίκη θέλει σήμερα ο Βόλος με Παναιτωλικό

Βόλος και Παναιτωλικός ανοίγουν σήμερα την αυλαία της 20ης αγωνιστικής στη Σούπερ Λιγκ. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο Πανθεσσαλικό στάδιο στις 19.30 με τον Βόλο να στοχεύει στην πρώτη εντός έδρας νίκη στο δεύτερο γύρο, που θα τον φέρει ακόμη πιο κοντά στο στόχο της συμμετοχής στα πλέι οφ.

Οι παίκτες του Κώστα Μπράτσου έχουν να πανηγυρίσουν νίκη στο Πανθεσσαλικό από τον περασμένο Νοέμβριο (10/11), όταν και είχαν νικήσει με 2-1 τον ΠΑΣ Γιάννινα. Βέβαια, από τότε μέχρι σήμερα έχουν δώσει μόλις δύο ματς, ως γηπεδούχοι, με ΑΕΚ και Ολυμπιακό στα οποία ηττήθηκαν.

Για ένα ακόμη παιχνίδι ο Τάσος Τσοκάνης θα παραμείνει εκτός, καθώς ακόμη δεν είναι 100% έτοιμος να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ομάδα. Εκτός αποστολής έμεινε και ο Χαβιέ Ματίγια, ο οποίος αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από τον σύλλογο.

Μετά το τέλος της χθεσινής προπόνησης ο Κώστας Μπράτσος ανακοίνωσε τα ονόματα των παικτών που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή. Οι 20 ποδοσφαιριστές είναι οι εξής: Κλέιμαν, Κότνικ, Άλχο, Λούνα, Σι, Πίρινεν, Εσκοβάλ, Σιέλης, Μεταξάς, Μπαριέντος, Καρτάλης, Πιρές, Γκάγκι, Τσιρίνος, Μεσκίδα, Οζέγκοβιτς, Κούτσιας, Ντέλετιτς, Τάχατος, Τριανταφύλλου.

Ο Παναιτωλικός
Στον Βόλο βρίσκεται από χθες το απόγευμα η αποστολή του Παναιτωλικού. Ο Γιάννης Αναστασίου δεν υπολογίζει στους τραυματίες Μπακάκη, Αποστολάκη, Νταγκό, Ανέστη, καθώς και στον τιμωρημένο Μλάντεν.

Στη διάθεση του Έλληνα προπονητή βρίσκονται οι εξής ποδοσφαιριστές: Χουχούμης, Καρέλης, Πέδρο, Ντίας, Χατζηθεοδωρίδης, Ντουάρτε, Λάρσον, Μάρτενσον, Μπουζούκης, Κολοβός, Ξενιτίδης, Μόρσεϊ, Σενγκέλια, Λαζαρίδης, Στεργιάκης, Τσιγγάρας, Μαλής, Στάγιτς, Λιάβας, Κοντογιάννης.

Διαιτητής ο Τσέτσιλας
Τη σημερινή αναμέτρηση θα διευθύνει ο Κωνσταντίνος Τσέτσιλας από την ΕΠΣ Γρεβενών, με βοηθούς τους Γιώργος Στεανή από την ΕΠΣ Καρδίτσας και Δημήτρη Μαυρουδή από την ΕΠΣ Ηρακλείου. Τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Άγγελος Αγγελάκης από την ΕΠΣ Μακεδονίας. Στο VAR θα είναι ο Τάσος Παπαπέτρου από την ΕΠΣ Αθηνών, AVAR ο Πέτρος Πάτρας από την ΕΠΣ Μακεδονίας, ενώ παρατηρητής διαιτησίας ορίστηκε ο Κωνσταντίνος Δάλλας από την ΕΠΣ Ηπείρου.

Τα εισιτήρια του αγώνα
H ΠΑΕ Βόλος ενημερώνει τους φίλους της ομάδας ότι ενόψει του σημερινού παιχνιδιού με τον Παναιτωλικό, εισιτήρια του αγώνα θα διατίθενται σήμερα Σάββατο από τις 4.30 μ.μ. από τα εκδοτήρια στη 2η πεζογέφυρα του Πανθεσσαλικού σταδίου.

Για τον αγώνα Βόλος-Παναιτωλικός οι τιμές των εισιτηρίων έχουν οριστεί ως εξής: Θύρα VIP: 50 ευρώ. Όλες οι υπόλοιπες θύρες: 10 ευρώ.
Η είσοδος των φιλάθλων για τη Θύρα των VIP θα γίνεται από την κεντρική πύλη του Πανθεσσαλικού σταδίου και την είσοδο των VIP.

Η είσοδος των φιλάθλων για όλες τις υπόλοιπες θύρες θα γίνεται από τη 2η Πεζογέφυρα, ενώ για τους κατόχους των απλών εισιτηρίων διαρκείας θα υπάρχει ξεχωριστή είσοδος (στην 2η πεζογέφυρα) ώστε να αποφευχθεί ο συνωστισμός.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις