Δουλειά στην τακτική στον Ολυμπιακό από τον Κώστα Σταματίου

Τον ΑΟ Χανιώτη υποδέχεται την Δευτέρα 31/1 ο Ολυμπιακός Βόλου για την 11η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Ο προπονητής των “ερυθρολεύκων”, Κώστας Σταματίου είχε την ευκαιρία όλη την εβδομάδα να δουλέψει με τους παίκτες πάνω σε τακτικά κομμάτια του παιχνιδιού και περνά σιγά-σιγά τη δική του αγωνιστική φιλοσοφία στους ποδοσφαιριστές.

Είναι γεγονός, πως το ρόστερ του Ολυμπιακού είναι μικρό και χρειάζεται η ομάδα να ενισχυθεί, ωστόσο, στην παρούσα φάση και ενόψει του αγώνα της Δευτέρας με τον Χανιώτη, ο Ολυμπιακός οφείλει να παλέψει για τη νίκη με τους παίκτες που διαθέτει η τεχνική ηγεσία.

Το ευχάριστο είναι, πως ο Αντώνης Θεοδωρόπουλος επέστρεψε στις προπονήσεις, μετά την ίωση που τον ταλαιπώρησε για μία εβδομάδα και υπολογίζεται από τον Κώστα Σταματίου. Το ίδιο ισχύει και για τον Θανάση Μαργαρίτη, ο οποίος αποχώρησε τραυματίας από το παιχνίδι της περασμένης αγωνιστικής με την Καστοριά εκτός έδρας. Ο 25χρονος αμυντικός είχε ένα αιμάτωμα στο κουτουπιέ, ωστόσο, από προχθές Πέμπτη μπήκε στις προπονήσεις και τέθηκε στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας.

Στην αποστολή θα συμπεριληφθεί και ο νεοαποκτηθείς Νίκος Ντινόπουλος, ο οποίος, ωστόσο, δεν είναι ακόμη απόλυτα έτοιμος να βοηθήσει την ομάδα.

Θυμίζουμε, ότι ο Γιάννης Ντινιωτάκης απέχει των προπονήσεων όλη την εβδομάδα, ζητώντας από τη διοίκηση να αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό και όπως είναι φυσικό δεν υπολογίζεται από τον Κώστα Σταματίου για το παιχνίδι με τον Χανιώτη.

Η προετοιμασία ουσιαστικά ολοκληρώνεται σήμερα Σάββατο, με την τεχνική ηγεσία να δουλεύει με τους παίκτες πάνω στις στατικές φάσεις και την αμυντική τακτική, ενώ θα γίνει ανάλυση από τον Κώστα Σταματίου για τον τρόπο με τον οποίο αγωνίζεται ο αντίπαλος.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις