Άνετο “διπλό” για Ρήγα, 4-1 τη Φαρκαδόνα

Μετά το 4-1 επί του Δωτιέα στην Αγιά την περασμένη αγωνιστική, σήμερα το απόγευμα ο Ρήγας Φεραίος νίκησε με το ίδιο σκορ και τη Φαρκαδόνα εκτός έδρας, κάνοντας το «δύο στα δύο» εκτός έδρας, για την 33η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Μεγάλος πρωταγωνιστής…

…για την ομάδα του Βελεστίνου ήταν ο Κορέτα, ο οποίος σημείωσε «χατ τρικ», ενώ ένα γκολ πέτυχε ο Σέττος. Το γκολ για τους γηπεδούχους ο Γρηγορίου, που διαμόρφωσε το 1-4.
Όπως μαρτυρά και το σκορ, ο Ρήγας ήταν σαφώς ανώτερος σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και έφτασε δίκαια στο νικηφόρο αποτέλεσμα, απέναντι σε μια αδύναμη ομάδα, η οποία τη νέα χρονιά θα αγωνιστεί στο τοπικό πρωτάθλημα.
Ο Ρήγας μπήκε δυνατά στο ματς και αφού έχασε ευκαιρίες με τους Τσίπι, Γκίκα, Ζενούνι, Πάσχο, Κορέτα και Σπαθή, με τον τελευταίο να στέλνει τη μπάλα στο δοκάρι του Γεωργίου, το σκορ άνοιξε στο 45′. Ο Κορέτα με πλασέ έκανε το 0-1, ύστερα από σέντρα του Σπαθή.
Με τη συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού ο Κορέτα έγραψε το 0-2, ύστερα από μπαλιά του Πάσχου, ενώ στο 72′ ο Γουτούλης βρήκε τον Σέττο και αυτός με σουτ έκανε το 0-3. Στο 76′ ο Ρήγας έφτασε σε τέταρτο τέρμα με κεφαλιά του Κορέτα.
Το γκολ της τιμής για τους γηπεδούχους σημειώθηκε στο 86′ με σουτ του Γρηγορίου.
Στο 90′ αποβλήθηκε ο Αλεξίου με δεύτερη κίτρινη κάρτα.
ΦΑΡΚΑΔΟΝΑ: Γεωργίου, Γεωργιάδης, Γιώτας, Ξάνθος, Κουμπούρας, Ρετζιλάς, Νάκος, Τσικρικάς, Καπράλος, Ιακωβάκης, Γρηγορίου.
ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ: Τσουμπέκος, Χατζηαθανασίου (68′ Λάμπρου), Γκάγκας, Σπαθής, Γούτσιος, Αλεξίου, Τσίπι (70′ Γουτούλης), Πάσχος (61′ Σέττος), Κορέτα, Ζενούνι, Γκίκας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις