Στις καθυστερήσεις ο Πανσερραϊκός 1-0 τον ΠΑΟΚ Β’ | Τα highlights (vid)

Ο Πανσερραϊκός ήταν καλύτερος στο πρώτο ημίχρονο έχοντας την κατοχή της μπάλας και την πρωτοβουλία των κινήσεων χωρίς ωστόσο να βρει μεγάλες φάσεις. Στο 19′, το γυριστό σουτ του Κανίς από τη σέντρα του Μούργου έφυγε ψηλά εκτός εστίας ενώ δύο λεπτά αργότερα, το φάουλ του Μούργου πέρασε δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Μπαλωμένου.

Στο δεύτερο ημίχρονο, το σύνολο του Παύλου Δερμιτζάκη μπήκε δυνατά με στόχο να βρει ένα γκολ περιορίζοντας το αντίστοιχο του Πάμπλο Γκαρσία σε πιο παθητικό ρόλο. Μάλιστα, τα «λιοντάρια» έχασαν τεράστια ευκαιρία να προηγηθούν στο 66′ όταν ο Μούργος εκτέλεσε φάουλ από τα δεξιά και ο Παπάζογλου με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.

Στην επαναφορά της φάσης, η μπάλα βρήκε στο σώμα του Παναγιώτου και ο Μπαλωμένος απομάκρυνε με τους φιλοξενούμενους να διαμαρτύρονται ότι η μπάλα πέρασε την τελική γραμμή όμως ο ρέφερι Μαλούτας έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι.

Σημειώνεται πως ο Πανσερραϊκός είχε δύο ακόμη σημαντικές ευκαιρίες όταν στο 77′, ο Μούργος εξαπέλυσε δυνατό σουτ με τον Μπαλωμένο να αποκρούει σωτήρια και στη συνέχεια ο Μπαΐροβιτς είχε νέα προσπάθεια που σταμάτησε στην «ασπρόμαυρη» άμυνα ενώ στο 89′, ο Μούργος εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Κιτσάκη και σούταρε όμως ο Κωττάς παρενεβλήθη με σωτήρια προβολή.

Η πίεση για τη μακεδονική ομάδα απέφερε καρπούς καθώς στις καθυστερήσεις και συγκεκριμένα στο 90+2′, ο Στίνα έβγαλε σέντρα, η άμυνα του «Δικεφάλου» δεν κατάφερε να διώξει και ο Παντεκίδης με κοντινή προβολή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το τελικό 0-1.

 

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ Β’ (Γκαρσία): Μπαλωμένος, Κωττάς, Κιτσάκης, Παναγιώτου, Μορικέλι, Ουεντραόγκο, Μελετίδης (Κουλούρης 85′), Γρόσδης (Xατζηστραβός 62′), Τσοπούρογλου, Σπυράκος (Γιαξής 85′), Γκορντεζιάνι (Πανίδης 77′).

Πανσερραϊκός (Δερμιτζάκης): Γιαννίκογλου, Ζέρης, Πεταυράκης, Παπάζογλου, Παντεκίδης, Θυμιάνης, Κολομπίνο, Στίνα, Κανίς (Μπαΐροβιτς 62′), Μούργος, Κατσαντώνης.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις