Ανάσα παραμονής για Ηρακλή Λάρισας

Στο -3 από τη ζώνη παραμονής ο Ηρακλής Λάρισας που νίκησε 1-0 τον Παναθηναϊκό Β στο AEL FC Arena.

Σημαντική νίκη στην προσπάθεια που κάνει για να κρατηθεί στην κατηγορία σημείωσε ο Ηρακλής Λάρισας το απόγευμα του Σαββάτου (28/01) στο AEL FC Arena. Η θεσσαλική ομάδα επικράτησε 1-0 του Παναθηναϊκού Β και βρέθηκε, έστω προσωρινά, στο -3 από τη ζώνη παραμονής. Οι Πράσινοι από την άλλη πλευρά γνώρισαν την πρώτη τους ήττα μετά από 5 αγωνιστικές.

Ο Ηρακλής Λάρισας είχε για πρώτη φορά στο αρχικό σχήμα τα αποκτήματα Γκαρσία, Χατζή, Γιαννίτση, Λίταινα, Τσουμάνη και πήρε το τρίποντο με σουτ του Κάσας στο 60′. Ένα λεπτό νωρίτερα ο Παναθηναϊκός Β είχε δοκάρι με τον Προδρομίτη. Ο σκόρερ στο 73′ είχε μεγάλη χαμένη ευκαιρία να σημειώσει το δεύτερο προσωπικό του τέρμα σε τετ α τετ.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Β 1-0
Σκόρερ: 60′ σουτ Κάσας
Δοκάρι: 59′ Προδρομίτης

ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ (Χρήστος Χατζηλιάδης): Φαρμάκης, Γκαλίτσιος, Κάσας (90’+5′ Μπάμης), Γκαρσία, Χατζής, Γκουγκούδης, Γιαννίτσης, Λίταινας, Τσουμάνης (90′ Μπόσιο), Τασιούλης (70′ Λεσάι), Καμπέρης.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Β (Σωτήρης Αντωνίου): Ξενόπουλος, Σιδεράς, Μαρτίνης (68′ Φουρτάδο), Προδρομίτης, Τουρκοχωρίτης (68′ Μπιλάλ), Βουτσάς, Αθανασακόπουλος (60′ Εμπό), Σαρδέλης (77′ Κρυπαράκος), Σερπέζης, Ταβάρες, Αγκοστίνο (77′ Καρβούνης).

Διαιτητής: Κεχαγιάς (Κοζάνης)
Βοηθοί: Βογιατζής (Καρδίτσας), Κοτανίδου (Δράμας)

flnews.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις