Όλα για τη ΝΙΚΗ με Ηρακλή

Χωρίς περιθώρια για απώλεια βαθμών θα παραταχθούν Νίκη και Ηρακλής, σήμερα στις 14:45, στο Δημοτικό Στάδιο της Νεάπολης, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής, για το πρωτάθλημα της SL2. Ο χαμένος θα μείνει 11 βαθμούς μακριά από την κορυφή ενώ διψήφια θα είναι η διαφορά από τον πρωτοπόρο Πανσερραϊκό, σε περίπτωση ισόπαλου αποτελέσματος και για τις δύο ομάδες.

Στο στρατόπεδο της Νίκης Βόλου είναι αποφασισμένοι να παλέψουν με όλες τους τις δυνάμεις ώστε να κατακτήσουν το πολύτιμο τρίποντο και στη συνέχεια να μειώσουν τη διαφορά αντιμετωπίζοντας τον πρωτοπόρο στην έδρα τους, την επόμενη αγωνιστική. Για να συμβεί αυτό θα πρέπει να εκλείψουν τα “παιδικά” λάθη στην αμυντική λειτουργία και να αξιοποιηθούν οι ευκαιρίες στην επίθεση. Ο Ηρακλής με την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Σάκη Τσιώλη δείχνει ικανός να παίρνει αποτελέσματα ακόμη και σε δύσκολες έδρες όπως αυτής των Σερρών και της Λάρισας.

Σημαντικό ρόλο στο σημερινό παιχνίδι θα παίξει η δυναμική παρουσία του κόσμου της Νίκης που αναμένεται να μετατρέψει σε “καυτή” έδρα το γήπεδο της Νεάπολης, ενισχύοντας την ομάδα του από το πρώτο έως το τελευταίο λεπτό. Την υποστήριξη 250 φιλάθλων του θα έχει και ο Ηρακλής μετά την απόφαση της ΓΓΑ να επιτρέψει την οργανωμένη μετακίνηση στον Βόλο.

Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεσή του, εκτός του Νέτι Μέτσε που ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στους κοιλιακούς. Στην αποστολή της Νίκης επιστρέφουν οι Γρομητσάρης και Αναστασίου, που προέρχονται από τραυματισμούς όπως επίσης και ο Πασχάλης Κάσσος που εξέτισε την ποινή της μίας αγωνιστικής από την κόκκινη κάρτα που δέχθηκε στο ματς με τον Θεσπρωτό. Για λόγους τακτικής παρέμειναν εκτός 20αδας οι Μορέιρα, Μπάλλας και Λογαράς.

Αναλυτικά η αποστολή της Νίκης: Μπάγιτς, Μπουργάνης, Τοπαλίδης, Κάσσος, Δημητρίου, Παναγιωτίδης, Ανδρέου, Γρομητσάρης, Αναστασίου, Δεληζήσης, Κυριακίδης, Τσουκαλάς, Γαβριηλίδης, Ολαϊζόλα, Κριμιτζάς, Μιλούνοβιτς, Μιράντα, Ροχάνο, Σιαφά, Τζιώρας

Δραγάτης ο ρέφερι της αναμέτρησης

Την αναμέτρηση θα διευθύνει ο Αλέξανδρος Δραγάτης από την ΕΠΣ Ανατολικής Αττικής. Βοηθοί του θα είναι οι Αντώνης Κάλλης (Αν. Αττικής) και Αλέξανδρος Ίσσα (Αθηνών). Τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Φώτης Ντάουλας (Δυτ. Αττικής) ενώ παρατηρητής του αγώνα θα είναι ο Ιωάννης Μπλούνας (Φθιώτιδας).

Πλήρης ο Ηρακλής

Από 22 ποδοσφαιριστές αποτελείται η αποστολή του Ηρακλή που ταξίδεψε στον Βόλο για το ματς με τη Νίκη, την Κυριακή 29 Ιανουαρίου, στις 14:45, στο Δημοτικό Στάδιο της Νεάπολης.

Την αποστολή αποτελούν οι εξής ποδοσφαιριστές:Άλεξιτς, Βελλίδης, Βιτλής, Γιουμπιτάνα, Δόρης, Κουντουριώτης, Κωστούλας, Κοκκόρης, Ματίας Τόμας, Νταμιάν Σίλβα, Μπαλικτσής, Παλαβράκης, Πανάγου, Παπαστεριανός, Πατράλης Σγουρής, Σενγκιέργκης, Σιούτας, Τότσκα, Χειρίτραντας, Χρουσιέλ και Μυστκόφσκι

Τα εισιτήρια

ΤΙΜΕΣ & ΑΓΟΡΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
Η γενική είσοδος ορίστηκε στα 10 ευρώ και την ημέρα του αγώνα, θα πωλούνται εισιτήρια από το εκδοτήριο του γηπέδου της Νεάπολης, στην κεντρική είσοδο. Τα παιδιά, ηλικίας 12 ετών και κάτω, εισέρχονται στο γήπεδο δωρεάν, με απαραίτητη τη συνοδεία τους από κάποιον ενήλικα.
ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΝΕΑΠΟΛΗΣ
Η προσέλευση του κόσμου στις κερκίδες της Νεάπολης θα ξεκινήσει δύο ώρες πριν την έναρξη της αναμέτρησης (12:45). Να σημειωθεί πως δεν θα πραγματοποιηθεί προπώληση για τον συγκεκριμένο αγώνα.
Οι κάτοχοι διαρκείας θα μπορούν να εισέλθουν στο γήπεδο με την επίδειξη της ψηφιακής κάρτας διαρκείας 2022-2023 ή της κάρτας διαρκείας 2022-2023.
Για τους φιλάθλους του Ηρακλή που θα προσέλθουν στο Δημοτικό Στάδιο Νεάπολης, για να παρακολουθήσουν τον αγώνα, θα λειτουργήσει ξεχωριστό εκδοτήριο και η είσοδος τους θα γίνεται από την οδό Αργέντη.
Σημειώνεται πως ο περιβάλλων χώρος του γηπέδου θα περιφρουρείται από ισχυρή ιδιωτική ασφάλεια. Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου καθιστά σαφές πως όποιος συλληφθεί να επιχειρεί να εισέλθει στις θύρες του γηπέδου χωρίς εισιτήριο, θα υποστεί όλες τις συνέπειες που προβλέπει ο νόμος.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις