Σκληρή για να “πεθάνει” η Νίκη, 1-0 τον Ηρακλή και τώρα Σέρρες…

Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος έδωσε την ευκαιρία στον Λουτσιάνο Ολαϊσόλα και ο Ουρουγουανός την άρπαξε από τα μαλλιά, πετυχαίνοντας το νικητήριο τέρμα για την ομάδα του, στο ντέρμπι με τον Ηρακλή. Η ισοπαλία βόλευε μόνο τον Πανσερραϊκό, γι’ αυτό Νίκη και Ηρακλής έπαιξαν για να κερδίσουν προσφέροντας όμορφο θέαμα στους φιλάθλους που κατέκλυσαν τη Νεάπολη. Περισσότεροι από 300 φίλοι των φιλοξενούμενων υποστήριξαν την ομάδα τους χωρίς να δημιουργήσουν κάποιο πρόβλημα, ενώ από την άλλη πλευρά περισσότεροι από 1500 Νικιώτες έσπρωξαν την ομάδα τους στο νικηφόρο αποτέλεσμα.

Λαγός από το καπέλο για τον Ελευθερόπουλο…

Σ’ ένα πρώτο ημίχρονο που οι δύο ομάδες έπαιξαν χωρίς σκοπιμότητες η Νίκη κατάφερε με την «χρυσή» επιλογή του Ελευθερόπουλου να προηγηθεί και να πάει στα αποδυτήρια με το υπέρ της 1-0.

Ο Λουτσιάνο Ολαϊσόλα πήρε φανέλα βασικού από το πουθενά, καθώς μέχρι τώρα δεν είχε λεπτό συμμετοχής, και στο 28’ έβαλε την ομάδα του μπροστά στο σκορ με κεφαλιά, σε σέντρα του Μιράντα. Γενικότερα, ο νεαρός Ουρουγουανός έβαλε δύσκολα στον Βιτλή με αποκορύφωμα το τέρμα που πέτυχε.

Ο Ηρακλής είχε τις δικές του στιγμές, όμως ο Μπάγιτς ήταν εκεί και εξουδετέρωσε κάθε ευκαιρία που δημιούργησαν οι παίκτες των φιλοξενούμενων.

Στο δεύτερο μέρος ο Δραγάτης …προσπάθησε αλλά η Νίκη κράτησε το 1-0. Το συγκρότημα του Δημήτρη Ελευθερόπουλου θα μπορούσε να «κλειδώσει» το τρίποντο στο 86’ όταν ο Παναγιωτίδης σέρβιρε στον Ροχάνο, όμως η προβολή του Αργεντινού κατέληξε στο σώμα του Βελλίδη. Ο Μιράντα άφησε την ομάδα του με δέκα παίκτες στο 83’ όταν η αντίδρασή του σε φάουλ αντιπάλου ήταν ανεπίτρεπτη (κλώτσησε τον αντίπαλο), δεχόμενος τη δεύτερη κίτρινη του κ. Δραγάτη. Ο Αθηναίος ρέφερι αρνήθηκε πεντακάθαρο πέναλτι σε χέρι του Χρουσιέλ, στο 77’.

Η Νίκη κέρδισε ένα από τα πιο δύσκολα παιχνίδια της σειράς, απέδειξε ότι μπορεί να πρωταγωνιστήσει και πάει στις Σέρρες για να διεκδικήσει τους τρεις βαθμούς, χωρίς τον καλύτερό της παίκτη, τον Χοσέτε Μιράντα, αλλά με ψυχολογία στα ύψη.

Η εξέλιξη του αγώνα όπως την κατέγραψε το goalpost.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις