Τσιώλης: «Μία ομάδα όπως η Νίκη δεν πρέπει να παίζει σε τέτοιο γήπεδο»

Καλό, χαρακτήρισε το παιχνίδι της Νεάπολης ανάμεσα στη Νίκη και τον Ηρακλή, ο Σάκης Τσιώλης, συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος της αναμέτρησης. Ο τεχνικός των φιλοξενούμενων έδωσε τα συγχαρητήρια στους φιλάθλους και των δύο ομάδων και επισήμανε πως ομάδες όπως η Νίκη δεν πρέπει να παίζουν σε τέτοια γήπεδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σάκη Τσιώλη όπως αποδόθηκαν από το goalpost.gr:

«Ένα παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ομάδες που κοσμούν τη Super League 2, σ΄ έναν δύσκολο, όμως,  αγωνιστικό χώρο. Οι δύο ομάδες προσπάθησαν να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό. Έγινε ένα καλό παιχνίδι, σε ένταση και ταχύτητα. Στο πρώτο ημίχρονο δημιουργήσαμε ευκαιρίες και θα μπορούσαμε να έχουμε προηγηθεί, όμως αυτό δεν έγινε και η Νίκη μ’ ένα πολύ ωραίο γκολ, πήρε το αποτέλεσμα και μπόρεσε να κάνει διαχείριση στο δεύτερο ημίχρονο.

Μετά το 60’ ρισκάραμε, βάζοντας ακραίους παίκτες και φορ, όμως δεν μπορέσαμε να διασπάσουμε την άμυνα της Νίκης Βόλου.

Συνεχίζουμε. Ακολουθεί ένα δύσκολο παιχνίδι εκτός έδρας. Στα μέσα του δευτέρου γύρου θα πρέπει να κοιτάξουμε να δούμε τι συμβαίνει στην κορυφή. Τότε θα ξεκαθαρίσουν πολλά πράγματα».

Για το γεμάτο γήπεδο και τον κόσμο που καθόταν δίπλα δίπλα

«Αυτά πρέπει να δούνε. Δεν πρέπει μία καλή ομάδα όπως η Νίκη να παίζει σ’ αυτό το γήπεδο. Υπάρχει διάθεση από ποδοσφαιριστές, προπονητές να γίνει καλύτερο το ποδόσφαιρο. Συγχαρητήρια στους φιλάθλους και των δύο ομάδων».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις