Φοβερό “διπλό” ο Θησέας στην έδρα του Μαγνησιακού

O Θησέας έσπασε το αήττητο του Μαγνησιακού επικρατώντας με 4-2 στο «Κιούπι», δίνοντας νέο ενδιαφέρον στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΣΠΘ. Ο Μαγνησιακός, ωστόσο, παραμένει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, με την Αγία Άννα να πλησιάζει στους δύο βαθμούς.

Ο Θησέας άνοιξε το σκορ στο 8ο λεπτό όταν ο Τσιανάκας εκτέλεσε κόρνερ και με κεφαλιά ο Ρακής έκανε το 0-1. Στο 18’ οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν σε 1-1 με κεφαλιά του Βουρδάκη, ενώ τρία λεπτά αργότερα πήραν το προβάδισμα στο σκορ, όταν ο Σιώμος έκανε τη σέντρα και ο Λούρος με πλασέ σημείωσε το 2-1.
Η ομάδα της Αγριάς πέτυχε το 2-2 στο 39ο λεπτό. Οι «πράσινοι» έφυγαν στην αντεπίθεση και ο Αλμασίδης, αφού απέφυγε και τον τερματοφύλακα, σκόραρε.

Ο Θησέας στο δεύτερο ημίχρονο πέτυχε άλλα δύο γκολ και πήρε τη νίκη. Στο 63’ και μετά από νέο κόρνερ του Τσιανάκα ο Λίτσος πήρε την κεφαλιά και έγραψε το 2-3, ενώ στο 90’ ο Σιμιτσής αφού διαμόρφωσε το 2-4.

ΜΑΓΝΗΣΙΑΚΟΣ: Γρηγοριάδης, Δημητριάδης (85’ Ζαρκαδής), Λούρος (60’ Παπαδόπουλος), Σιάτρας (77’ Νούσιας), Βέρτζος, Αγιασιώτης (46’ Ζάχος), Βουρδάκης, Γαλανόπουλος, Σιώμος (60’ Βλάχος), Οικονόμου, Ψιάνος.

ΘΗΣΕΑΣ: Κεφαλάς, Λίτσος, Κουκουτής, Ρακής, Ιακωβίδης, Αλεξίου, Καραμανλής (88’ Καραλόπουλος), Χατζησταμάτης, Αλαμάνης (85’ Σιώμος), Τσιανάκας (80’ Κόφφας), Αλμασίδης (80’ Σιμιτσής).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις