Νέο ξεκίνημα επιχειρεί ο Ολυμπιακός Βόλου

Ένα νέο ξεκίνημα επιχειρεί να κάνει σήμερα ο Ολυμπιακός Βόλου. Στη γενική συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα αναμένεται να παρθούν σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον του Ολυμπιακού. Όπως έχει ανακοινώσει εδώ και μέρες ο Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937, καλούνται τα μέλη του συλλόγου σε έκτακτη γενική συνέλευση, σήμερα Δευτέρα 9 Μαΐου στην αίθουσα…

…εκδηλώσεων του ξενοδοχείου «Παρκ» και ώρα 19.00 και σε περίπτωση μη απαρτίας στις 20.00 της ίδιας ημέρας.
Στη συνέλευση θα γίνει ενημέρωση των μελών του συλλόγου από την ορισθείσα επιτροπή που διαχειρίστηκε το θέμα του ποδοσφαιρικού τμήματος και στη συνέχεια θα ακολουθήσει συζήτηση και λήψη απόφασης για το μέλλον της ομάδας.
Τα μέλη της γενικής συνέλευσης θα εξουσιοδοτήσουν το διοικητικό συμβούλιο του Ερασιτέχνη για την πραγματοποίηση επαφών με ενδιαφερόμενους για το ποδοσφαιρικό τμήμα του συλλόγου και τη σύναψη συμφωνίας με αυτούς.
Το τελευταίο χρονικό διάστημα υπήρχε έντονη κινητοποίηση από πλευράς φιλάθλων του Ολυμπιακού Βόλου και εγγράφηκαν πάνω από 300 μέλη στον Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου, τα οποία και θα έχουν δικαίωμα να λάβουν μέρος στη σημερινή γενική συνέλευση.
Κανένα νέο μέλος δεν θα εγγράφεται σήμερα, ημέρα της γενικής συνέλευσης. Τα μη τακτοποιημένα οικονομικά μέλη του συλλόγου μπορούν να εγγράφονται έως και πριν την έναρξη της γενικής συνέλευσης. Στην αίθουσα θα εισέρχονται μόνο τα μέλη του συλλόγου, εφοδιασμένα με κάρτα διαπίστευσης.
Μέχρι και χθες είχε κατατεθεί μία επίσημη πρόταση στους ιθύνοντες του Ερασιτέχνη για την ανάληψη του ποδοσφαιρικού τμήματος, ενώ όπως έχουμε τονίσει, οι συζητήσεις με τους ενδιαφερόμενους να αναλάβουν τη λειτουργία του Ολυμπιακού έχουν προχωρήσει σε μεγάλο βαθμό και εκτός απρόοπτου αναμένεται να υπάρξει συμφωνία.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις