«Άθλος η φετινή πορεία μας»

Η Καλλιθέα πέτυχε την όγδοη της εντός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα της Football League. Ο μέσος των «κυανόλευκων» μίλησε στο SDNA για το εν λόγω αποτέλεσμα, το κλίμα, ενώ εξέφρασε την πίστη του ότι η ομάδα εαν δεν είχε τα οικονομικά προβλήματα που έχει θα μπορούσε να είχε διεκδικήσει την άνοδο στην Super League.

Η Καλλιθέα παρότι χτες βρέθηκε πίσω στο σκορ, κατάφερε τελικά να πάρει τη νίκη. Τι σημαίνει για εσάς η νίκη αυτή;

«Σίγουρα είναι σημαντική για εμάς η νίκη αυτή κυρίως για ψυχολογικούς λόγους , λόγω των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει η ομάδα. Στόχος μας από εδώ κι έπειτα είναι να χτυπήσουμε τα επόμενα τρία παιχνίδια, προκειμένου η ομάδα να τερματίσει όσο πιο ψηλά γίνεται».

Στο πρώτο μέρος η ομάδα παρότι ξεκίνησε καλά, εν τούτοις στην συνέχεια έπεσε η απόδοση της. Ωστόσο καταφέρατε να ισοφαρίσετε πριν από το τέλος του ημιχρόνου. Έπαιξε ρόλο σ΄αυτό η αποχή από τις προπονήσεις;

«Πιστεύω ότι δεν έπαιξε ρόλο αυτό. Εαν στο πρώτο εικοσάλεπτο όπου και ήμασταν καλύτεροι είχαμε καταφέρει να σκοράρουμε κάποιο τέρμα, το παιχνίδι θα ήταν εντελώς καλύτερο. Το γκολ που δεχτήκαμε μας έφερε μια σύγχυση, ωστόσο καταφέραμε να πάμε στο ημίχρονο με την ισοπαλία. Στο β΄ μέρος ήμασταν και πάλι καλύτεροι, και έστω και στο τέλος καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη».

Η φετινή πορεία της Καλλιθέας, θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και ως άθλος λόγω των οικονομικών προβλημάτων που υπάρχουν;

«Σίγουρα ναι. Πιστεύω πως εαν δεν υπήρχαν αυτά τα προβλήματα, η ομάδα θα μπορούσε να είχε διεκδικήσει με αξιώσεις την άνοδο της στην Super League».

Τι σας είπε ο προπονητής σας στην επανάληψη να προσέξετε;

«Αυτό που μας είπε ήταν να συνεχίσουμε να παίζουμε το ποδόσφαιρο που παίζουμε, να έχουμε υπομονή στο παιχνίδι μας, και ότι το αποτέλεσμα θα έρθει».

Παρά τα προβλήματα που υπάρχουν, τι είδους κλίμα επικρατεί στην ομάδα;

«Το κλίμα είναι φανταστικό. Όσα χρόνια παίζω ποδόσφαιρο, δεν έχω ξανασυναντήσει τέτοιο κλίμα. Οι σχέσεις μεταξύ των παικτών και του προπονητικού τιμ είναι άριστες, κάτι το οποίο φαίνεται και στο γήπεδο από τα αποτελέσματα».

Θα μπορούσε η Καλλιθέα να είναι ακόμα πιο ψηλά στην βαθμολογία;

«Σίγουρα ναι. Άλλωστε το έχουμε δείξει και με τα αποτελέσματα μας, αλλά και την σταθερή πορεία που έχουμε».

Επόμενος αγώνας σας είναι με τον Αγροτικό Αστέρα εκτός έδρας. Ποιός είναι ο στόχος σας, όσον αφορά το συγκεκριμένο παιχνίδι;

«Κοιτάξτε επειδή ακούγονται πολλά πράγματα στην Β΄ Εθνική, η Καλλιθέα έχει αποδείξει ότι ποτέ δεν έχει εμπλακεί σε στημένους αγώνες. Και στα τρία παιχνίδια που έχουν μείνει με Αγροτικό Αστέρα, Πανελευσινιακό και Παναχαϊκή εμείς θα πάμε για τη νίκη».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις