“\u039f\u03c1\u03b9\u03c3\u03c4\u03b9\u03ba\u03ae \u03ba\u03b1\u03b9 \u03b1\u03bc\u03b5\u03c4\u03ac\u03ba\u03bb\u03b7\u03c4\u03b7 \u03c1\u03ae\u03be\u03b7 \u03bc\u03b5 \u03c4\u03bf \u03c0\u03c1\u03cc\u03c3\u03c6\u03b1\u03c4\u03bf \u03b8\u03bb\u03b9\u03b2\u03b5\u03c1\u03cc \u03c0\u03b1\u03c1\u03b5\u03bb\u03b8\u03cc\u03bd”

 Ανακοίνωση εξέδωσαν οι Austrian Boys, εν όψει της σημερινής γενικής συνέλευσης του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου, στην οποία τονίζουν την επιθυμία να γίνουν δύο πράγματα για την επόμενη μέρα της ομάδας. Το πρώτο είναι η οριστική και αμετάκλητη ρήξη με το πρόσφατο θλιβερό παρελθόν και το δεύτερο, αυτοί που θα αναλάβουν την ομάδα να διαχειριστούν…

…την επόμενη μέρα του συλλόγου με σοβαρότητα και υπευθυνότητα. Αναλυτικά η ανακοίνωση των Austrian Boys έχει ως εξής:
«Ενόψει της σημερινής Γενικής Συνέλευσης των μελών του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου – στην οποία θα συμμετέχουν πολλά μέλη του Συνδέσμου μας – με θέμα το μέλλον του ποδοσφαιρικού τμήματος και το ενδιαφέρον που έχει προκύψει από ανθρώπους να αναλάβουν την ευθύνη να χτίσουν και να τρέξουν την ομάδα, θα θέλαμε δημόσια να παρέμβουμε, γνωστοποιώντας τις θέσεις μας.
Η δημόσια παρέμβαση μας έχει στόχο να τονίσουμε με τον πλέον εμφατικό τρόπο δύο πράγματα που επιθυμούμε για την επόμενη ημέρα του Ολυμπιακού Βόλου.
Το πρώτο και σημαντικότερο, είναι η ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΗ ΡΗΞΗ με το πρόσφατο ΘΛΙΒΕΡΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ της διοίκησης της ΠΑΕ που ντρόπιασε την ιστορία του συλλόγου. Ο Ολυμπιακός Βόλου πρέπει να γυρίσει οριστικά σελίδα και να πορευτεί με γνώμονα την ΑΛΗΘΕΙΑ και το ΣΕΒΑΣΜΟ απέναντι στο κόσμο της ομάδας, μακριά από δοτές διοικήσεις μαριονέτες του συμβουλάτορα της αποτυχίας, μακριά από ψέματα και κοροϊδία, μακριά από ύπουλες επιθέσεις σε οπαδούς της ομάδας, μακριά από όλα αυτά που δημιούργησαν τα τελευταία χρόνια ένα τοξικό περιβάλλον στον Ολυμπιακό Βόλου, που είχε ως αποτέλεσμα τη δυσφήμιση του ονόματος της ομάδας και την απομάκρυνση αρκετών φιλάθλων από το γήπεδο και γενικότερα από την ομάδα. Από τους ανθρώπους που θα αναλάβουν τον Ολυμπιακό Βόλου θα θέλαμε λοιπόν να αλλάξουν τα πάντα στην ομάδα σε σχέση με το πρόσφατο παρελθόν …αν είναι δυνατόν ακόμα και τα κορδόνια των παπουτσιών των ποδοσφαιριστών!!!
Το δεύτερο πράγμα που ζητάμε είναι από όλους να διαχειριστούν την επόμενη ημέρα με σοβαρότητα και υπευθυνότητα. Χωρίς μεγάλα λόγια παρά μόνο με πράξεις να διασφαλίσουν την προοπτική της ομάδας και να δώσουν όραμα στο κόσμο να δει με αισιοδοξία το μέλλον του Ολυμπιακού Βόλου. Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού Βόλου, δεν έχουν πλέον ανάγκη από λόγια και υποσχέσεις για να επιστρέψουν κοντά στην ομάδα. Ο κόσμος είναι πληγωμένος και επιζητά πλέον να ακούει μόνο αλήθειες και να βλέπει πράξεις. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να επαναληφθούν τα λάθη του πρόσφατου παρελθόντος, όπου ανεύθυνες διοικήσεις φόρτωσαν με χρέη την ομάδα έτσι ώστε να κινδυνεύει η βιωσιμότητα της. Η ομάδα μπορεί να επιστρέψει σύντομα εκεί που ανήκει αγωνιστικά και ο Ολυμπιακός Βόλου να γίνει πάλι ισχυρός με μια διοίκηση που θα έχει οικονομική δύναμη, αξιοπιστία, σοβαρότητα και θα καταφέρει να συσπειρώσει ξανά τον κόσμο.
Ο Ολυμπιακός Βόλου είναι ο μεγαλύτερος επαρχιακός σύλλογος με πάρα πολλούς φιλάθλους και οπαδούς που αγαπούν παθολογικά την ομάδα και έχουν αποδείξει σε χαρούμενες και δύσκολες στιγμές ότι βρίσκονται παντού και πάντα κοντά. Αυτός ο κόσμος πιστεύουμε ότι θα “ξυπνήσει” και θα παρέχει την απόλυτη και μαζική στήριξη του στη νέα προσπάθεια μόλις ξαναδεί μια αξιόπιστη και σοβαρή διοίκηση.
Αυτό λοιπόν περιμένουμε να δούμε και να ακούσουμε για την επόμενη ημέρα του Ολυμπιακού Βόλου και είμαστε σίγουροι ότι το μέλλον είναι μπροστά μας».

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις