Δυσκολεύεται στο γκολ ο Βόλος, πληρώνει λάθη στην άμυνα

Ο Βόλος σ’ ένα ακόμη παιχνίδι στον δεύτερο γύρο (σ.σ. με Παναιτωλικό) έδειξε αδυναμία στο σκοράρισμα, αλλά και στην παραγωγή φάσεων. Ο Οζέγκοβιτς έχει σιγήσει (έχει σκοράρει μόνο με πέναλτι στο ματς με τον Ιωνικό στον δεύτερο γύρο), το ίδιο και ο Ντέλετιτς που έχει να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα από το παιχνίδι με τον Ατρόμητο στις 22 Οκτωβρίου, μένοντας στα πέντε τέρματα στο πρωτάθλημα.
Οι «κυανέρυθροι» με απολογισμό μία νίκη, δύο ισοπαλίες και τέσσερις ήττες στο δεύτερο γύρο της Σούπερ Λιγκ έχουν πολύ φτωχή συγκομιδή βαθμών, σε σχέση με το πρώτο μισό του πρωταθλήματος. Όσο για τα τέρματα, στο διάστημα αυτό έχουν σημειώσει δύο γκολ και έχουν δεχθεί 14. Μαζί με τον ουραγό Ιωνικό διαθέτουν τη δεύτερη χειρότερη άμυνα στην κατηγορία με 33 γκολ παθητικό, έχοντας δεχθεί τρία γκολ λιγότερα από τον ΠΑΣ Γιάννινα.
Στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό οι παίκτες του Κώστα Μπράτσου κυκλοφορούσαν την μπάλα, δίχως όμως να μπορούν να βρουν διαδρόμους για να απειλήσουν σοβαρά την αντίπαλη άμυνα. Είχαν κάποιες καλές στιγμές στην επίθεση, οι οποίες δεν αξιοποιήθηκαν, ενώ η ομάδα δεν απέφυγε σε ένα ακόμη ματς τα λάθη, τα οποία εκμεταλλεύτηκαν οι παίκτες της ομάδας του Αγρινίου και πήραν μια σημαντική νίκη. Το γκολ του Σενγκέλια θα μπορούσε να είχε αποφευχθεί, αν οι αμυντικοί δεν έχαναν τον Γεωργιανό από τα μάτια τους, δίνοντάς του τη δυνατότητα να πλασάρει ανενόχλητος από την καρδιά της μεγάλης περιοχής. Το πέναλτι που έκανε ο Ντέλετιτς, ανατρέποντας τον Χατζηθεοδωρίδη, ήταν αχρείαστο, καθώς από εκείνο το σημείο ο παίκτης του Παναιτωλικού δεν μπορούσε να απειλήσει, ενώ το τρίτο γκολ που σημειώνει ο Μαλής με προβολή, αποφεύγοντας τα μαρκαρίσματα, μετά από εκτέλεση φάουλ, είναι αδράνεια όλης της άμυνας και του παίκτη που είχε αναλάβει να μαρκάρει τον κεντρικό αμυντικό του Παναιτωλικού.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις