Ευκαιρία η NIKH με Οικονόμο στην αυλαία του πρωταθλήματος

Να επουλώσει τις πληγές της βαριάς ήττας στο Κίτρος θα έχει την ευκαιρία η Νίκη Βόλου κόντρα στον Οικονόμο Τσαριτσάνης, την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής (2ος όμιλος). Μπορεί η ομάδα του γειτονικού νομού να έρχεται να παίξει τα «ρέστα» της για την παραμονή της στην κατηγορία, όμως για τους κυανόλευκους ο αγώνας αποτελεί χρυσή ευκαιρία να κλείσουν τη χρονιά αξιοπρεπώς, απαλύνοντας παράλληλα και τις αντιδράσεις που έχουν προκληθεί από τα τελευταία αποτελέσματα και τις αποχωρήσεις βασικών ποδοσφαιριστών από την ομάδα.

728x90 papoulias

Για τον Στέφανο Ξηροφώτο, το παιχνίδι αποτελεί διπλή πρόκληση, καθώς πέρα από το γεγονός πως θα θελήσει να πετύχει την πρώτη του νίκη με τη νέα του ομάδα, ταυτόχρονα θα βοηθήσει την ομάδα που κοουτσάριζε τα τελευταία χρόνια να παραμείνει στην κατηγορία. Ο Πύρασος σε περίπτωση που ο Οικονόμος δεν κερδίσει και παράλληλα ο Εθνικός Φιλιππιάδας δεν φύγει με το απόλυτο από την Αγιά, θα εξασφαλίσει την παρουσία του στη Γ’ Εθνική για ακόμη μία χρονιά. Αυτό το σενάριο δεν αφήνει αδιάφορη τη Νίκη καθώς είναι προτιμότερο να έχεις έναν εκτός έδρας εντός του νομού παρά στη Φιλιππιάδα ή στην Τσαριτσάνη.

Στην προσπάθεια αυτή ο Στέφανος Ξηροφώτος θα έχει στη διάθεσή του, τόσο τον Φίλιππο Σκοπελίτη που επανέρχεται μετά την έκτιση της ποινής της μίας αγωνιστικής, όσο και του Κώστα Κιπτίου ο οποίος αναμένεται να ξεπεράσει πλήρως τις ενοχλήσεις που τον κράτησαν εκτός αγωνιστικής δράσης στο Κίτρος.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις