Χωρίς βαθμό εντός έδρας ο Βόλος στο δεύτερο γύρο

Ακόμη δεν μπορούν να πιστέψουν στον Βόλο πως χάθηκε το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό. Ένα ματς στο οποίο οι «κυανέρυθροι» προηγήθηκαν στο σκορ, το ήλεγχαν, από δικά τους λάθη δώρισαν το «τρίποντο» στην ομάδα του Αγρινίου και έχασαν την τεράστια ευκαιρία να «κλειδώσουν» τα πλέι οφ, έξι αγωνιστικές πριν το τέλος της κανονικής περιόδου.

Ο Βόλος έχασε το παιχνίδι όχι γιατί ο αντίπαλος ήταν καλύτερος, αλλά γιατί σε ένα ακόμη ματς στον δεύτερο γύρο πλήρωσε τα ατομικά λάθη στο ανασταλτικό κομμάτι. Ο Παναιτωλικός από του πουθενά και χωρίς να έχει κάποια ευκαιρία ισοφάρισε λίγο πριν το τέλος του πρώτου μέρους, εκμεταλλευόμενος την αδράνεια στο κέντρο της άμυνας, ενώ στην επανάληψη πέτυχε άλλα δύο γκολ, προϊόν της κακής ψυχολογίας των «κυανέρυθρων» από το χαμένο πέναλτι του Μπαριέντος.

Δεν είναι υπερβολή αν χαρακτηρίσουμε την ήττα από τον Παναιτωλικό ως την πιο… σκληρή για τον Βόλο στο φετινό πρωτάθλημα, καθώς οι «κυανέρυθροι» έχασαν ένα δικό τους παιχνίδι.

Είναι γεγονός, ωστόσο, πως ο Βόλος δεν είναι και στα καλύτερά του το τελευταίο διάστημα, όσον αφορά τα παιχνίδια που έχει δώσει στο δεύτερο γύρο. Μπορεί να πήρε βαθμούς σε Τρίπολη, Ηράκλειο και Νίκαια, όμως η εικόνα της ομάδας δεν ήταν αυτή που βλέπαμε στα παιχνίδια του πρώτου γύρου. Πήρε, ωστόσο, τα αποτελέσματα που ήθελε και τα οποία τη κρατούν στην πρώτη εξάδα.

Αξίζει να τονίσουμε, πως όλους τους βαθμούς (πέντε) που έχει αποσπάσει ο Βόλος στον δεύτερο γύρο τους έχει πάρει εκτός έδρας σε τέσσερα παιχνίδια, καθώς σε τρία ματς στο Πανθεσσαλικό η ομάδα μετρά ισάριθμες ήττες.

Το γεγονός ότι οι «κυανέρυθροι» είχαν αποσπάσει μια σημαντική διαφορά από τις ομάδες που βρίσκονται από την έβδομη θέση και κάτω τους επιτρέπει να βρίσκονται στην 6η θέση και να κρατούν την τύχη στα χέρια τους. Αν κέρδιζαν τον Παναιτωλικό θα είχαν αυξήσει τη διαφορά από τον Ατρόμητο στο +7 και η υπόθεση πλέι οφ θα είχε τελειώσει οριστικά.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις