“Ευπρόσδεκτοι στις Σέρρες οι οπαδοί της Νίκης”

Το ντέρμπι του Σαββάτου Πανσερραϊκός – Νίκη Βόλου, που η δημόσια τηλεόραση, ΕΡΤ, επέλεξε να μη μεταδώσει τηλεοπτικά(!), συγκεντρώνει τα βλέμματα των φιλάθλων της κατηγορίας. Οι φίλοι της βολιώτικης ομάδας προγραμματίζουν εκδρομή στην πρωτεύουσα των Σερρών και αναμένεται να δώσουν δυναμικό παρών.

Οι οργανωμένοι του Πανσερραϊκού εξέδωσαν ανακοίνωση μέσω της οποίας καλούν τον κόσμο στο γήπεδο και στέλνουν το μήνυμα σ’ αυτούς της Νίκης πως είναι ευπρόσδεκτοι στο γήπεδο.

Αναλυτικά:

“ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ – ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

ΣΑΒΒΑΤΟ 2:45 ΜΜ

ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΕΠΑΛΞΕΙΣ, ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ!

Άλλο ένα σπουδαίο ματς πλησιάζει για τα Λιοντάρια. Η ομάδα μας κατάφερε να φτάσει με τεράστια ψυχή στο τρίποντο απέναντι στον ΠΑΟΚ Β παρά την ανεκδιήγητη απόφαση για τη μη κατακύρωση του γκολ. Και ακολουθεί ο αγώνας με τη Νίκη Βόλου στο Λάκκο των Λεόντων με στόχο ένα ακόμη τρίποντο.

Έχοντας το πιο πλήρες ρόστερ της κατηγορίας, και απαλλαγμένος πλέον από τα διπλά ματς μέσα στην εβδομάδα, ο ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ ολοκλήρωσε τον αγωνιστικό γολγοθά του Ιανουαρίου, και πλέον μπορεί να προετοιμάζεται σε σωστούς ρυθμούς για κάθε αγώνα. Μένει να συνεχίσουμε με το ίδιο πάθος και ψυχή μέχρι το τέλος της σεζόν.

Όσο περνάει ο καιρός τόσο πιο ανήθικες, τόσο πιο χυδαίες και κενές επιχειρημάτων γίνονται οι επιθέσεις εναντίον του ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΥ. Η παραφιλολογία, οι φανφάρες και οι συγκαλυμμένες απειλές, πρέπει να συσπειρώσουν ακόμη περισσότερο το ποδοσφαιρικό τμήμα. Έχετε δείξει μέχρι σήμερα ένα κομμάτι από όσα μπορείτε, δείξτε τους τι πραγματικά μπορεί να πετύχει ως το τέλος της σεζόν αυτή η ΟΜΑΔΑ.

Σερραίοι φίλαθλοι, το Σάββατο πρέπει να στηρίξουμε μαζικά την ομάδα του Νομού μας. Ο κόσμος είναι διαχρονικά η κινητήρια δύναμη του ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΥ και η φετινή προσπάθεια αξίζει την ενθάρρυνση όλων μας. Το γήπεδο πρέπει να γεμίσει με το πάθος μας, τα συνθήματά μας και με κόκκινα κασκόλ, για μια ακόμη νίκη.

Όσο μεγάλο είναι για εμάς το ματς, άλλη τόση σημασία έχει και για τη Νίκη Βόλου. Σε αυτή τη γιορτή του ποδοσφαίρου, είναι ευπρόσδεκτοι στις Σέρρες οι φιλοξενούμενοι οπαδοί που αναμένονται στην πόλη μας. Εκδρομές παντού, εκδρομές για όλους. Το στηρίζουμε με πράξεις, όχι με λόγια και ευχολόγια”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις