Στον Αιολικό ο Γιάννης Ντινιωτάκης

Σε μεταγραφικό οργασμό ο Αιολικός ολοκλήρωσε και τρίτη κίνηση μέσα σε λίγες ώρες, λίγο πριν εκπνεύσει το ανοιχτό παράθυρο του Ιανουαρίου.

Μετά τους Γκαντσίερ και Αρναούτογλου, η ομάδα της Μυτιλήνης ήρθε σε συμφωνία με τον ακραίο μεσοεπιθετικό Γιάννη Ντινιωτάκη, που αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στον Ολυμπιακό Βόλου (9 ματς – 1 γκολ).

Ο 28χρονος winger αναδείχθηκε πέρυσι πρωταθλητής στη Γ’ Εθνική με την Ηλιούπολη, πραγματοποιώντας εξαιρετική χρονιά (26 ματς – 8 γκολ), ενώ στο πρόσφατο παρελθόν έχει παραστάσεις πρωταθλητισμού σε Σαντορίνη (2020-21, 16 ματς – 1 γκολ), Θύελλα Καμαριού (2019-20, 12 ματς – 4 γκολ) και Νίκης Βόλου (2017-19, 32 ματς – 2 γκολ).

Αναμφίβολα, ο Αιολικός έχει κλέψει τις εντυπώσεις κατά την τελευταία ημέρα των μεταγραφών, ταράζοντας τα… λιμνάζοντα νερά του 4ου Ομίλου στη Γ’ Εθνική, με τους ανθρώπους της ομάδας να κάνουν μεγάλες προσπάθειες για την ολοκλήρωση και μιας ακόμα δυνατής προσθήκης, αναμένοντας με αγωνία την έγκρισή της ΕΠΟ.

Πλέον καθίστατι ξεκάθαρο ότι οι «κυανόλευκοι» στοχεύουν πολύ ψηλά, ρίχνοντας όλα τα όπλα τους στη μάχη. Και αξίζουν πραγματικά πολλά μπράβο σε όλους, εντός και εκτός διοίκησης, που δείχνουν αποφασισμένοι για την υπέρβαση.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις