Σταθάκης για SL2: «Άμεση διακοπή του πρωταθλήματος – Ομάδες θα “σκάσουν” πριν τις εκλογές…»

Ο διοικητικός ηγέτης της Παναχαϊκής, Πέτρος Σταθάκης, σχολιάζει τα επακόλουθα της δραματικής μείωσης των εσόδων (μέσω του στοιχήματος) των ομάδων της δεύτερης κατηγορίας και περιγράφει το νέο προβληματικό οικονομικό σκηνικό.

Τεράστια προβλήματα στην επιβίωση των ομάδων της Super League 2, προκαλεί η απόφαση με επίκεντρο τη δραματική μείωση των εσόδων μέσω του στοιχήματος.

Ο ισχυρός άνδρας της Παναχαϊκής, Πέτρος Σταθάκης, περιέγραψε μιλώντας στο SDNA, τη δραματική κατάσταση που δημιουργείται στις ομάδες της δεύτερης κατηγορίας και το τίναγμα στον αέρα του οικονομικού προγραμματισμού τους.

«Δημιουργείται τεράστιο πρόβλημα όταν ξεκινάς μιας χρονιά και παίρνεις συγκεκριμένες υποσχέσεις για συγκεκριμένα νούμερα και αυτά τα νούμερα μεσούσης της σεζόν μειώνονται δραματικά.

Είχαμε μια ενημέρωση για χρήματα της τάξεως των 8,5 εκατ. ευρώ.

Δεν ζητάμε να μας χαρίσει κανείς λεφτά. Ζητάμε τα χρήματα που μας αναλογούν βάσει νόμων.

Οι ομάδες της Super League 2 περιμένουν αυτά τα χρήματα για να πληρώσουν τους ποδοσφαιριστές που στην πλειοψηφία τους είναι Έλληνες.

Τα λεφτά δεν θα πάνε στην τσέπη των προέδρων. Είναι για τους παίκτες, τους προπονητές, τους υπαλλήλους των ομάδων και τις οικογένειές τους».

– Για τα επόμενα βήματά τους και τον τρόπο αντίδρασης:

«Εφόσον δεν αλλάξει η απόφαση και οι ομάδες δεν λάβουν τα χρήματα που τους αναλογούν, τότε θα υπάρξει άμεση διακοπή του πρωταθλήματος.

Θα εξετάσουμε στο αυριανό συμβούλιο τι κινήσεις μπορούμε να κάνουμε για τη διασφάλιση των συμφερόντων μας και τη διεκδίκηση των 8,5 εκατ. ευρώ.

Δεν ζητάμε καμία χάρη από κανέναν. Ζητάμε τα χρήματα που δικαιούμαστε. Θα πρέπει να ανατραπεί η τελευταία απόφαση που μειώνει δραματικά τα χρήματα των ομάδων όπως συνέβη και για τα κλαμπ της Super League.

Εάν δεν ανατραπεί τότε αρκετές ομάδες θα είναι σαν ωρολογιακές βόμβες που θα σκάσουν στα χέρια μας παραμονές των εθνικών εκλογών»..

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις