Έξι τα νέα πρόσωπα στον Βόλο στις μεταγραφές του Ιανουαρίου

Ολοκληρώθηκε η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου με τον Βόλο να αποκτά συνολικά έξι ποδοσφαιριστές, ενώ στον αντίποδα αποχώρησαν οκτώ παίκτες, εκ των οποίων δύο από αυτούς (Λυμπεράκης, Τσέλιος) πέρασαν απαρατήρητοι από την ομάδα.

Στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο αποκτήθηκαν κατά σειρά ο Αργεντινός Έντσο Γκάγκι, ο Μίκαελ Τσιρίνος από την Ονδούρα, ο Αλέξανδρος Καρτάλης, ο Γάλλος Αρούνα Σι, ο Βραζιλιάνος Φελίπε Πιρές και ο Έργκους Κάτσε (τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα).

Το αντίθετο δρομολόγιο ακολούθησαν οι Αμπνούλ Ουές (πήγε στην Καλλιθέα), Οδυσσέας Λυμπεράκης (Πανσερραϊκός), Κριστιάν Μπατόκιο, Πάολο Φερνάντες (ΑΕΚ), Ηλίας Τσέλιος (Χανιά), Βίκτορ Φερνάντες, Αντονί Νοκέρ (Χάντερσφιλντ) και Χαβιέ Ματίγια. Ο Αργεντινός έλυσε την τελευταία μέρα των μεταγραφών το συμβόλαιό του κοινή συναινέσει με την ΠΑΕ και στη συνέχεια ανακοινώθηκε η απόκτησή του από την Καλλιθέα.

Στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό αγωνίστηκε για πρώτη φορά, ως βασικός, ο νεοαποκτηθείς Φελίπε Πιρές (είχε παίξει και ως αλλαγή στο ματς με τον Άρη), με τον Βραζιλιάνο να έχει πολύ καλά στοιχεία, ως ποδοσφαιριστής. Είναι αρκετά γρήγορος, έχει καλή τεχνική κατάρτιση και μόλις προσαρμοστεί πλήρως στο νέο του ποδοσφαιρικό περιβάλλον θα είναι σε θέση να βοηθήσει σημαντικά την ομάδα.

Ο Αρούνα Σι έχει δύο ολιγόλεπτες συμμετοχές στα παιχνίδια με Άρη και Παναιτωλικό, με τον Γάλλο, ωστόσο, να έχει αποκτηθεί ως αντικαταστάτης του Αντόνιο Λούνα, ο οποίος δεν χάνει τη θέση του βασικού στο αριστερό άκρο της άμυνας. Ο Σι έχει εμπειρίες από το γαλλικό πρωτάθλημα και σίγουρα θα αποτελέσει μια αξιόπιστη λύση για τον Βόλο.

Ο Μίκαελ Τσιρίνος παίζει ως βασικός, πέτυχε ήδη το πρώτο του γκολ με τον Βόλο στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό και παιχνίδι με το παιχνίδι «δένει» περισσότερο με τη νέα του ομάδα.

Ο Έντσο Γκάγκι ψάχνει τα πατήματά του, έχει παίξει σε τρία ματς, δίχως όμως ακόμη να δείξει την ποδοσφαιρική του αξία. Ίσως ο Αργεντινός να χρειάζεται περισσότερο χρόνο, παρότι είχε τη δυνατότητα να κάνει προετοιμασία με τους «κυανέρυθρους» το διάστημα της διακοπής του πρωταθλήματος, λόγω του Μουντιάλ.

Τέλος, ο Αλέξανδρος Καρτάλης έχει αγωνιστεί σε τέσσερα παιχνίδια, προερχόμενος από τον πάγκο, έχοντας λίγα λεπτά συμμετοχής.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις