Από τον Βόλο εξαρτάται η συμμετοχή στα πλέι οφ

Το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ μπαίνει στην τελική ευθεία με τον Βόλο να παραμένει στην 6η θέση με 29 βαθμούς, ωστόσο, θα πρέπει οι «κυανέρυθροι» να προσέξουν στη συνέχεια για να καταφέρουν να πετύχουν το στόχο της συμμετοχής στα πλέι οφ του πρωταθλήματος.

Μετά την ήττα από τον Παναιτωλικό στο Πανθεσσαλικό στάδιο, η ομάδα ο Βόλος μπαίνει σε διαδικασία υπολογισμών, καθώς στο… κόλπο της εξάδας μπήκε θεωρητικά και ο Παναιτωλικός. Μπορεί η ομάδα του Αγρινίου να βρίσκεται στο -6 από τον Βόλο, έχει ωστόσο ένα θεωρητικά βατό πρόγραμμα και μπορεί να απειλήσει τους «κυανέρυθρους», αν συνεχίσουν να χάνουν βαθμούς. Αντίθετα, ο Ατρόμητος, που βρίσκεται τέσσερις βαθμούς πίσω από τον Βόλο, έχει σαφώς πιο δύσκολο πρόγραμμα, ενώ μετά την ΑΕΚ, την οποία υποδέχεται την Κυριακή, θα έρθει να παίξει στο Πανθεσσαλικό με τον Βόλο.

Από τη στιγμή που ο Βόλος έχει το βαθμολογικό πλεονέκτημα, οφείλει να το διατηρήσει μέχρι τέλους, καθώς σε μεγάλο βαθμό η συμμετοχή στα πλέι οφ εξαρτάται από τα πόδια των παικτών του Κώστα Μπράτσου.

Την προσεχή Δευτέρα ο Βόλος καλείται να αντιμετωπίσει τον Λεβαδειακό εκτός έδρας, με την ομάδα της Λειβαδιάς να «καίγεται» για βαθμούς, στην προσπάθεια που κάνει για την αποφυγή του υποβιβασμού.

Σε καμία περίπτωση το παιχνίδι δεν θα είναι εύκολο για το βολιώτικο συγκρότημα, το οποίο δεν είναι και στην καλύτερη αγωνιστική κατάσταση αυτή την περίοδο, ενώ η ομάδα θα στερηθεί των υπηρεσιών τριών βασικών ποδοσφαιριστών. Πέρα από τον Τάσο Τσοκάνη, ο οποίος πιθανότατα θα είναι έτοιμος να επιστρέψει από τον τραυματισμό του στο παιχνίδι της επόμενης αγωνιστικής με τον Ατρόμητο στο Πανθεσσαλικό, τραυματίες είναι και οι Ζαν Μπαριέντος και Όγκνιεν Οζέγκοβιτς.

Ο Ουρουγουανός μέσος, από τους στυλοβάτες του Βόλου και φέτος στο χώρο του κέντρου, υπέστη θλάση στον δικέφαλο και θα μείνει για τρεις εβδομάδες εκτός δράσης. Από την άλλη ο Οζέγκοβιτς έχει δύο ραγισμένα πλευρά από τη σύγκρουση με τον τερματοφύλακα του Παναιτωλικού, Στεργιάκη, στη φάση που κέρδισε το πέναλτι ο Βόλος. Ο Σέρβος επιθετικός θα απουσιάσει για ένα περίπου μήνα, με το επιθετικό βάρος να πέφτει στο νεαρό Γιώργο Κούτσια.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις