Ηρακλής: «Αρνούμαστε να συμμετέχουμε σε αυτή την φαρσοκωμωδία»

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ Ηρακλής σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις στην Σουπερ Λίγκ 2 και αναφορικά με την κατανομή των χρημάτων από το «Στοίχημα»

“Ο Ηρακλής δεν θα μείνει αμέτοχος στο θέατρο του παραλόγου, που έρχεται να προστεθεί στην περσινή μας αναμονή για τα χρήματα που δεσμεύτηκε η Πολιτεία να δώσει σε όλες τις ομάδες της Super League 2.

Η στήριξη των ομάδων μετατράπηκε σε «ελεημοσύνη» και στάλθηκε το μήνυμα πως δεν σέβονται και δεν υπολογίζουν τις ομάδες, τους ποδοσφαιριστές και όλους όσους συμμετέχουν άμεσα και έμμεσα στο πρωτάθλημα.

Δεν σέβονται τα χρήματα των Ελλήνων φορολογούμενων που στρέφονται προς μια κατεύθυνση στραγγαλίζοντας την κατηγορία όπου αγωνίζεται η πλειονότητα των Ελλήνων ποδοσφαιριστών.

Αρνούμαστε να συμμετέχουμε σε αυτή την φαρσοκωμωδία και καλούμε τους βουλευτές και φορείς της Θεσσαλονίκης αλλά και της Περιφέρειας να αναλογιστούν στις επιπτώσεις της αυτοκτονικής κίνησης που επιλέχθηκε.

Δεν μένουμε στα λόγια αλλά σε πράξεις που θα έρθουν μέσα από το σύνολο των ομάδων της κατηγορίας. Είμαστε η «καρδιά» του ελληνικού ποδοσφαίρου και όχι η δεύτερη επιλογή σας”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις