Α. Μεταφτσής: «Να ξαναζήσουμε χαρές με την ποδοσφαιρική ομάδα»

Το μέλος του Δ.Σ. του Ερασιτέχνη και επικεφαλής της διοικούσας επιτροπής μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου, Αλέκος Μεταφτσής, μίλησε κατά τη διάρκεια της γενικής συνέλευσης, τονίζοντας πως δεν πρέπει να γίνουν συγκρίσεις με το παρελθόν και πως δεν πρέπει να γίνουν ξανά τα ίδια λάθη. Ο Αλέκος Μεταφτσής, στην τοποθέτησή του ανέφερε τα εξής:

Ρεπορτάζ: Δημήτρης Μπιτολάς

«Είναι μια μεγάλη μέρα για τον Ολυμπιακό. Ότι καινούργιο προκύψει σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να το συγκρίνουμε με αυτά που, σαν φίλαθλοι του Ολυμπιακού βιώσαμε τα προηγούμενα χρόνια. Να μην αρχίσουμε τις συγκρίσεις που θα είναι ανασταλτικός παράγοντας για όσους ασχοληθούν από τούδε και στο εξής με την ομάδα.
Αυτοί που θα θελήσουν να διαχειριστούν την ποδοσφαιρική ομάδα, θα πρέπει να καταλάβουν αυτό, ότι σήμερα εδώ μέσα διακυβεύεται το ποδοσφαιρικό τμήμα, αλλά και ο Ολυμπιακός Βόλου στο σύνολό του. Λάθη του παρελθόντος και εξουσιοδοτήσεις εν λευκώ δεν θα υπάρξουν από εδώ και πέρα.
Ο Ολυμπιακός Βόλου του χθες είχε σφραγίδα, ο Ολυμπιακός του αύριο προσπαθεί να προσδιοριστεί. Όσοι θεωρούν κτήμα τους τον Ολυμπιακό θα πρέπει να αναλάβουν και τις ευθύνες γιατί έφτασε ως εδώ που έφτασε. Ελπίζω να ξαναζήσουμε χαρές με την ποδοσφαιρική ομάδα».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις