Πάει Λειβαδιά ο Βόλος με αποκλειστικό στόχο το “τρίποντο”

Για τη Λειβαδιά αναχωρεί σήμερα η αποστολή του Βόλου για το παιχνίδι της Δευτέρας (6/2, 16.00) με τον Λεβαδειακό, που θα ρίξει την αυλαία της 21ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ. Με σημαντικές απουσίες θα αγωνιστούν οι «κυανέρυρθοι», που θέλουν το «τρίποντο» για να κάνουν ένα ακόμη αποφασιστικό βήμα για τη συμμετοχή στα πλέι οφ.

Με εξαίρεση το τελευταίο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Άρη, στο οποίο οι «κυανέρυθροι» ηττήθηκαν με 3-0, η ομάδα είχε καταφέρει να κρατήσει το μηδέν στα τρία προηγούμενα ματς εκτός έδρας στο δεύτερο γύρο, αποσπώντας «λευκές» ισοπαλίες από Αστέρα στην Τρίπολη και ΟΦΗ στο Ηράκλειο, ενώ νίκησαν με 1-0 τον Ιωνικό στη Νίκαια.

O Μπόρις Κλέιμαν έστειλε το δικό του μήνυμα ανασύνταξης, ενόψει του αγώνα με τον Λεβαδειακό τονίζοντας τα εξής: «Η επιτυχία να χάνεις τον ενθουσιασμό σου από τις αποτυχίες. Δεν είναι η καλύτερη περίοδος μας, αλλά είμαι σίγουρος ότι θα σηκωθούμε πιο δυνατοί και θα πετύχουμε τους στόχους μας, τα πλέι οφ».

Από την πλευρά του ο προπονητής της ομάδας, Κώστας Μπράτσος, καταστρώνει τα πλάνα του για το αυριανό παιχνίδι, έχοντας να αντιμετωπίσει τις απουσίες σημαντικών παικτών. Πέρα από τον Τάσο Τσοκάνη, ο οποίος θα λείψει και από την αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό (η επιστροφή του αναμένεται στο ματς της επόμενης αγωνιστικής με τον Ατρόμητο), τραυματίες είναι οι Ζαν Μπαριέντος και Όγκνιεν Οζέγκοβιτς. Δύο παίκτες βαρόμετρο για την ομάδα του Βόλου και από τους πολυτιμότερους παίκτες της ομάδας.

Στην κορυφή της επίθεσης θα αγωνιστεί ο Γιώργος Κούτσιας, στον οποίο δίνεται η ευκαιρία να δείξει την ποδοσφαιρική του αξία. Ο 19χρονος επιθετικός μόνο σε δύο παιχνίδια φέτος ξεκίνησε ως βασικός (με ΟΦΗ και Ολυμπιακό) παίζοντας και στα 90 λεπτά. Σε 14 ματς ήρθε από τον πάγκο, ενώ σκόραρε και το γκολ της νίκης των «κυανέρυθρων» στο Αγρίνιο επί του Παναιτωλικού (2-3).

Ο Μίλος Ντέλετιτς συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες και δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή της μιας αγωνιστικής στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις