Αναστασίου: Νίκη που θα μας τονώσει την ψυχολογία

Ο Αλέξανδρος Αναστασίου ήταν αυτός που πέτυχε το γκολ με το οποίο ο Ολυμπιακός πήρε τη νίκη με 1-0 επί του Μακεδονικού Φούφα. Στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι τόνισε πως αυτή η νίκη θα βοηθήσει την ομάδα να αποκτήσει μεγαλύτερη ψυχολογία, ενόψει της δύσκολης συνέχειας του πρωταθλήματος. Αναλυτικά οι δηλώσεις του επιθετικού των «ερυθρολεύκων»:

«Θέλαμε πολύ αυτό το αποτέλεσμα. Παλέψαμε για τη νίκη και ήμασταν συμπαγείς, ως ομάδα, σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Μετά από καιρό καταφέραμε να προηγηθούμε στο σκορ, το κρατήσαμε και έτσι πήραμε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Πιστεύω, ότι αυτό θα μας βοηθήσει να αποκτήσουμε μεγαλύτερη ψυχολογία για τη συνέχεια θα μας βοηθήσει να «δεθούμε» περισσότερο ως ομάδα και συνεχίζουμε την προσπάθειά μας, βλέποντας το παιχνίδι της Τετάρτης. Θα δουλέψουμε και θα πάμε να πάρουμε το νικηφόρο αποτέλεσμα στο ματς με τον ΠΑΟΚ Κρηστώνης».

Για τη θέση του σέντερ φορ που αγωνίζεται στα τελευταία παιχνίδια: «Έχω πει από την αρχή της χρονιάς ότι θα παίξω όπου με χρειαστεί η ομάδα και σε κάθε παιχνίδι θα φροντίζω να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό. Μπορεί να βάζω γκολ και να βοηθάω την ομάδα μου, αλλά αυτό που θέλω είναι ο Ολυμπιακός να κερδίζει, η νίκη να είναι ομαδική και όλοι μαζί να πανηγυρίζουμε.

Πιστεύω ότι αυτή η νίκη θα μας δώσει την ψυχολογία που χρειαζόμαστε. Θα ξεκουραστούμε και τη Δευτέρα θα πάμε να δουλέψουμε, όπως ξέρουμε, για να πάμε στο παιχνίδι της Τετάρτης και να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό».

Για τη διαφορετική εικόνα που είχε ο Ολυμπιακός στα δύο ημίχρονα: «Έχουμε δει ότι στα εντός έδρας παιχνίδια μπαίνουμε στο γήπεδο λίγο μουδιασμένα. Λίγο το άγχος, λίγο η πίεση, μας επηρεάζουν. Νομίζω, ότι στο δεύτερο ημίχρονο δείξαμε τις δυνατότητές μας, ως ομάδα. Από την αρχή της χρονιάς έχουμε δουλέψει πάρα πολύ και πιστεύω ότι αυτή η δουλειά αρχίζει και βγαίνει στον αγωνιστικό χώρο. Θέλουμε να συνεχίσουμε σ’ αυτό το ρυθμό για να πάρουμε κι άλλα νικηφόρα αποτελέσματα».

Για το γεγονός ότι οι οργανωμένοι οπαδοί εκθειάζουν στις ανακοινώσεις τους την απόδοσή του: «Είμαι από μικρό παιδί σε αυτή την ομάδα και παθιάζομαι. Αυτό μου δίνει ένα κίνητρο παραπάνω για να βοηθήσω ακόμα περισσότερο την ομάδα. Θέλω ο κόσμος να είναι στο πλευρό μας όσο περισσότερο γίνεται. Υποσχόμαστε ότι σε κάθε παιχνίδι θα δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να κάνουμε τους φιλάθλους μας χαρούμενους».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις