Αναχωρεί για το Πανευρωπαϊκό η ελληνική ομάδα του Shinkyokushinkai Karate

Για την Τιφλίδα της Γεωργίας αναχωρεί η Ελληνική Ομάδα του Shinkyokushinkai KARATE την Τετάρτη 11η Μαίου όπου θα συμμετάσχει στις 13-14 στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ανδρών -Γυναικών, Εφήβων -Νεων στους Αγώνες Πλήρους Επαφής (Full Contact).

Η Ελληνική Ομάδα, αποτελείται από 2 Αθλητές και 2 Αθλήτριες, καθώς και έναν προπονητή και έναν Διεθνή Διαιτητή. Συγκεκριμένα, από το Κιλκίς συμμετέχουν στο ΚΟΥΜΙΤΕ ο Μελικιάδης Αριστοτέλης στα -80 κιλά Ανδρών και η Μπέλλα Ανδρεανίδου στα -55 κιλά Γυναικών και από τον Βόλο συμμετέχουν η Μαρία Γεωργαλή στο ΚΟΥΜΙΤΕ Γυναικών στα +65 κιλά και ο Τζάλλας Μιχάλης στα ΚΑΤΑ Ανδρών.

Προπονητής -Κωουτς ο Αρχηγός Βορείου Ελλάδος του πιο σκληρού ΚΑΡΑΤΕ Shihan Μελικιάδης Οτάριο, ενώ Επικεφαλής της Αποστολής, ο Αρχηγός -εκπρόσωπος του στυλ στην Ελλάδα Shihan Γιώργος Κοσμίδης Διεθνής Διαιτητής εκπρόσωπος της WKO -WFKO -JFKO παγκόσμιας οργάνωσης Full Contact.

To πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Shinkyokushinkai, διοργανώνεται υπό την Αιγίδα και οικονομική στήριξη του Υπουργείου Αθλητισμού της Γεωργίας, δεδομένου οτι η Εθνική Ομοσπονδία Full Contact (όλων των οργανώσεων του Kyokushinkai) ειναι αναγνωρισμένη από το κράτος. Η ελληνική Ομάδα ευελπιστεί σε μία αξιοπρεπή εμφάνιση, σε μια κορυφαία διοργάνωση όπου συμμετέχουν οι καλύτεροι και oι μαχητικότεροι Αθλητές από 35 χώρες της Ευρώπης Μέλη της Ευρωπαικής Οργάνωσης Shinkyokushinakai KARATE.

Στο περιθώριο των Αγώνων και στην Γενική Συνέλευση των Αρχηγών εκπροσώπων , ο έλληνας Εκπρόσωπος θα θέσει το θέμα της Αναγνώρισης της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας FULL CONTACT , από την Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή και την επιτακτική ανάγκη να ιδρύσουν ολες οι χώρες Εθνικές Ομοσπονδίες FULL CONTACT (όλων των οργανώσεων Kyokushinkai -shinkyokushinkai).

Η Ένωση Ελληνικού SHINKYOKUSHINKAI KARATE, θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά τον Λογιστή Κον Λιβογιάννη Δημήτριο για την ευγενική του χορηγία, οικονομική ενίσχυση για την αντιμετώπιση των οδοιπορικών εξόδων της Αθλήτριας Mαρίας Γεωργαλή από τον Βόλο.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις