Το συγκινητικό “αντίο” του Παναγιώτη Κοντοβά: Ποτέ δεν πίστευα πως θα έφτανε αυτή η ώρα

Με προσωπική του δήλωση ο Παναγιώτης Κοντοβάς αποφάσισε να σταματήσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο από τη θέση του ποδοσφαιριστή. “Όταν ήμουνα μικρός δε πίστευα ποτέ ότι θα έφτανε αυτή η ώρα που θα έλεγα ΤΕΛΟΣ” αναφέρει στο συγκινητικό του αντίο ο 39χρονος επιθετικός που που διακρίθηκε τόσο στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΘ, όσο και στη Γ’ Εθνική με τις φανέλες του Πυράσσου και του Αλμυρού. Με τις δύο ομάδες κατέγραψε 83 συμμετοχές και 25 γκολ στο τρίτο τη τάξει πρωτάθλημα στην Ελλάδα.

Ο Παναγιώτης Κοντοβάς αποτέλεσε κόσμημα για τα γήπεδα της Μαγνησίας και ήταν ο φυσικός αρχηγός του Γ.Σ. Αλμυρού, στον οποίο έδωσε όλο του το ποδοσφαιρικό είναι.

Η δήλωση του Παναγιώτη Κοντοβά:

“ΑΝΤΙΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ!!!

Όταν ήμουνα μικρός δε πίστευα ποτέ ότι θα έφτανε αυτή η ώρα που θα έλεγα ΤΕΛΟΣ σ αυτό που εκτός των δύο παιδιών μου κ την γυναίκα μου, αυτό που αγάπησα περισσότερο στη ζωή μου δεν είναι άλλο από το να έχω μία μπάλα στα πόδια μου, να προπονούμαι, να αγωνίζομαι κ να υπηρετώ τον ερασιτεχνικό αθλητισμό για πολλά χρόνια.

Δυστυχώς ένα πρόβλημα υγείας που απέκτησα δεν είμαι σε θέση να ακολουθήσω τον αθλητισμό τακτικά. Έζησα το ποδόσφαιρο κ από την καλή κ από την ανάποδη, κέρδισα τίτλους, πολλούς τίτλους με τις ομάδες που αγωνίστηκα, τα αποδυτήρια ήταν δεύτερο σπίτι μου, ένιωσα αμέτρητα χτυπήματα, γκολ, φασαρίες, ένιωσα τα πάντα που μπορεί να ζήσει ένας ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής στο έπακρο.

Όλα αυτά μένουν σαν μία εμπειρία ζωής που θα τη διηγούμαι αλλά έρχονται σε δεύτερη μοίρα, γιατί αυτό που κρατάω από όλο αυτό πού λέγεται ποδόσφαιρο είναι οι φιλίες που έκανα κ θα κρατήσουν για πάντα.

Νιώθω ευγνώμων λοιπόν σε όλους όσους συνεργάστηκα, σε όλους όσους αντιμετώπισα αγωνιστικά, σε όλους όσους γνώρισα στο χώρο αυτό κ σας εύχομαι να είστε υγιείς, να το ζήσετε όσο περισσότερο μπορείτε κ θα σας έχω πάντα σαν ένα ξεχωριστό κομμάτι στη καρδιά μου.

(ΚΟΝΤΟ Νο10)”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις