Στη Λειβαδιά για το “τρίποντο” σήμερα ο Βόλος

Στη Λειβαδιά πέφτει σήμερα η αυλαία της 21ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ, με την αναμέτρηση του Λεβαδειακού με τον Βόλο, η οποία θα αρχίσει στις 4 μ.μ. (Nova Prime). Οι «κυανέρυθροι» θέλουν το νικηφόρο αποτέλεσμα για να κάνουν σημαντικό βήμα για την συμμετοχή στα πλέι οφ.

Δεν θα είναι εύκολο το σημερινό παιχνίδι για τον Βόλο, απέναντι σε μια ομάδα η οποία δίνει τη «μάχη» για την αποφυγή του υποβιβασμού και θέλει να συγκεντρώσει όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς στην κανονική περίοδο, προκειμένου να διεκδικήσει τη σωτηρία της με περισσότερες πιθανότητες στα πλέι άουτ.

Θυμίζουμε, πως στο παιχνίδι του πρώτου γύρου, που είναι και το μοναδικό επίσημο παιχνίδι των δύο ομάδων, ο Βόλος είχε νικήσει 2-1 με ανατροπή στο σκορ. Ο Λεβαδειακός είχε προηγηθεί με απευθείας χτύπημα φάουλ του Μουτίνιο στο 53’, για να ισοφαρίσει με σουτ στο 62’ ο Τσοκάνης. Το νικητήριο τέρμα των «κυανέρυθρων» ήρθε στο 67’ από τον Ντέλετιτς.

Η προετοιμασία των παικτών του Βόλου ολοκληρώθηκε χθες και στη συνέχεια η αποστολή αναχώρησε για τη Λειβαδιά.

Τραυματίες είναι οι Ζαν Μπαριέντος (παράλληλα εκτίει σήμερα και ποινή μιας αγωνιστικής) και Όγκνιεν Οζέγκοβιτς. Μάλιστα και οι δύο θα χάσουν και τα προσεχή παιχνίδια του Βόλου στο πρωτάθλημα.

Όσον αφορά την ενδεκάδα που σκοπεύει να παρατάξει ο Κώστας Μπράτσος, κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Κλέιμαν, ενώ το δεξί άκρο της άμυνας θα καλύψει ο Άλχο και το αριστερό ο Λούνα. Το κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα αποτελέσουν οι Εσκοβάλ και ένας εκ των Πίρινεν, Σιέλη. Στον άξονα θα παίξουν οι Μεταξάς και Καρτάλης, εκτός αν ξεκινήσει, ως βασικός, ο Τσοκάνης, ο οποίος μετά δυόμισι μήνες επιστρέφει στην ομάδα, καθώς συμπεριλήφθηκε στην αποστολή. Στις πτέρυγες θα επιχειρούν οι Ντέλετιτς και Τσιρίνος, ενώ ο Πιρές θα έχει πιο ελεύθερο ρόλο πίσω από τον προωθημένο Κούτσια. Θέση στο βασικό σχήμα διεκδικεί και ο Μεσκίδα. Στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας βρίσκονται και οι Κότνικ, Τάχατος, Σι, Γκάγκι, Ασλανίδης και Τσελεμπάκης.Εκτός αποστολής έμεινε ο νεοαποκτηθείς Εργκούς Κάτσε.

Από πλευράς Λεβαδειακού, ο προπονητής Γιάσμικο Βέλιτς, θα έχει στη διάθεσή του όλα τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα και συγκεκριμένα, του Ντάβιντ Γκροφ, Γκονζάλο Παζ και Αντόνιο Σαβιέρ. Εκτός αποστολής έμειναν οι μακροχρόνια τραυματίες Παναγιώτης Λιάγκας, Αντώνης Ντεντάκης, Αντονί Μπελμόντ.

Σφυρίζει ο Παπαπέτρου
Τη σημερινή αναμέτρηση παρά τις αντιδράσεις της ΠΑΕ Βόλος, η οποία απέστειλε επιστολή στην ΚΕΔ και στον κ. Μπένετ, θα διευθύνει ο Τάσος Παπαπέτρου από την ΕΠΣ Αθηνών, με βοηθούς τους Ιορδάνη Απτόσογλου και Άγγελο Κολλιάκο από την ΕΠΣ Αθηνών επίσης. Τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Φώτης Πολυχρόνης από την ΕΠΣ Πιερίας. Στο VAR θα είναι ο Αλέξανδρος Τσακαλίδης από την Χαλκιδική και AVAR ο Ηλίας Κωνσταντίνου από την ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας. Παρατηρητής διαιτησίας ορίστηκε ο Βασίλης Τεροβίτσας από την ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας.

 

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις