«Καίει» τον Μιχαηλίδη ο παρατηρητής

Σύμφωνα με πληροφορίες του flnews, ο διαιτητής Μιχαηλίδης (Βοιωτίας) στη φυσούνα μετά τη διακοπή έλεγε στους ποδοσφαιριστές ότι θα έδινε επιθετικό φάουλ και κίτρινη κάρτα στον Δεινόπαπα. Ωστόσο, ο παρατηρητής διαιτησίας τον «καίει» στην έκθεσή του, αφού μία λανθαμένη απόφαση τίναξε το παιχνίδι στον «αέρα» και ο ρέφερι από τη στιγμή που είχε αμφιβολία για το πέναλτι έπρεπε να κοιτάξει τον επόπτη.

Ο Μιχαηλίδης, πάντως, ήταν σε έξαλλη κατάσταση και έφτασε στο σημείο να ζητήσει από την Αστυνομία την απομάκρυνση ακόμα και των δημοσιογράφων για να βγει από τα αποδυτήρια! Τελικά, ο ίδιος και οι βοηθοί του έφυγαν από το γήπεδο στις 19:45, δηλαδή δύο ώρες μετά τη διακοπή. Όταν, μάλιστα, το flnews του απηύθυνε ερώτηση σχετικά με το τι έγραψε στο φύλλο αγώνα, εκείνος αρνήθηκε να πει το παραμικρό. Σύμφωνα, πάντως, με το ρεπορτάζ ανέφερε ότι: «Η αναμέτρηση διεκόπη στο 90ό λεπτό λόγω μπουκαλιού που πετάχτηκε στον πρώτο βοηθό διαιτητή από την πλευρά των οπαδών της γηπεδούχου ομάδας».

Κατά την έξοδό του από το γήπεδο ο Μιχαηλίδης αποδοκιμάστηκε έντονα από οπαδούς της ομάδας του Μενιδίου. Ο ίδιος μετέβη στο Αστυνομικό Τμήμα για τη σχετική κατάθεση του γεγονότος, ενώ ο επόπτης Κωνστάντιος (Εύβοιας) θα μετέβαινε πρώτα σε νοσοκομείο για τις απαραίτητες εξετάσεις και ακολούθως στο Αστυνομικό Τμήμα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις