Με τριάρα στη Λιβαδειά φουλάρει για πλέι οφ ο Βόλος!

Ο γηπεδούχος Λεβαδειακός ήθελε το «τρίποντο» για να πάρει…τροφή στο «Survivor» της Super League, ενώ ο Βόλος προκειμένου να ξεφύγει κι άλλο από τους διώκτες του στη μάχη της 6ης θέσης που οδηγεί στα πλέι οφ.

Η ομάδα της Βοιωτίας μπήκε δυνατά στο ματς και μόλις στο 2΄είχε την πρώτη καλή στιγμή, όταν μετά από σέντρα του Βρακά και προβολή του Τσάπρα η μπάλα κόντραρε και κατέληξε κόρνερ.

Νέα καλή στιγμή για το Λεβαδειακό στο 21΄με σουτ του Λούα-Λούα που κατέληξε λίγο έξω από το δεξί δοκάρι του Κλέιμαν.

Προϊόντος του χρόνου οι παίκτες του Βόλου άρχισαν να ισορροπούν το ματς και με κινητήριο μοχλό τον Τσιρίνος πατούσαν με μεγαλύτερη συχνότητα την αντίπαλη περιοχή.

Ο Τσιρίνος δεν βρήκε στόχο σε τρεις περιπτώσεις (25΄- 28΄- 29΄) ενώ ένα σουτ του Παναγιώτου για τους γηπεδούχους μπλόκαρε ο Κλέιμαν.

Πήρε πίσω – μέσω του VAR– πέναλτι του Βόλου   

Στο 47΄ο Παπαπέτρου σφύριξε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Βινίσιους στον Πιρές.

Ωστόσο σε δεύτερο χρόνο κι έπειτα από το τσεκάρισμα της φάσης στο VAR, ο Αθηναίος ρέφερι σωστά πήρε το πέναλτι πίσω, βλέποντας πως ο παίκτης του Λεβαδειακού βρήκε την μπάλα στην επέμβαση του.

Γκολ ο Πιρές (0-1)

Η θεσσαλική ομάδα άνοιξε το σκορ στο 61΄. Έπειτα από αντεπίθεση και ωραία κυκλοφορία της μπάλας, ο Κούτσιας έβγαλε την ασίστ στον Πιρές κι αυτός με κοντινό πλασέ βρήκε δίχτυα (0-1).

Τελείωσε το ματς ο Ντέλετιτς (0-2)

Οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν να παίζουν με το πόδι κολλημένο στο..γκάζι και ήταν εμφανώς καλύτεροι στο β΄ημίχρονο απ΄το Λεβαδειακό.

Στο 69΄η θεσσαλική ομάδα πέτυχε και δεύτερο γκολ, όταν μετά από σέντρα του Άλχο, ο σούπερ – Ντέλετιτς που έκανε σπουδαίο ματς στο δεύτερο 45λεπτο με άψογη κεφαλιά νίκησε τον Στογιάνοβιτς (0-2).

Τρίτο γκολ με Κούτσια

Το…κερασάκι στην τούρτα για το Βόλο έβαλε ο Κούτσιας στο 90΄ με ωραίο πλασέ μέσα από την περιοχή (0-3)

Έπειτα από δύο σερί ήττες από Άρη και Παναιτωλικό, ο Βόλος επέστεψε στις νίκες και με τους τρεις βαθμούς που έριξε στο σακούλι έφτασε τους 32 βαθμούς και…σκαρφάλωσε στην πέμπτη θέση αφήνοντας πίσω του τους Άρη (31β.), Ατρόμητο (25β.) και Παναιτωλικό (24β.).

Ο Λεβαδειακός πλήρωσε με εντός έδρας ήττα την κακή εμφάνιση του β΄ημιχρόνου και βρίσκεται στην προτελευταία θέση με 13 βαθμούς βλέποντας πλέον την «πλάτη» του Ιωνικού (14β.)

Ο διαιτητής Παπαπέτρου (Αθήνας) έδειξε κίτρινη κάρτα στον Σιέλη.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Γιάσμινκο Βέλιτς): Στογιάνοβιτς, Τσάπρας, Βινίσιους, Τζημόπουλος (65΄Νίκας), Βήχος, Παναγιώτου, Μεχία, Νταμπό, Βρακάς, Λούα Λούα (57΄Σαχπεκίδης), Γερεμέγεφ (65΄Σαβιέρ).

ΒΟΛΟΣ (Κώστας Μπράτσος): Κλέιμαν, Άλχο, Εσκοβάλ, Σιέλης, Αρούνα, Γκάτζι, Λούνα, Πιρές (92΄Ταχάτος), Τσίρινος (80΄Καρτάλης), Ντέλετιτς (88΄Πίρινεν), Κούτσιας.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις