Μπράτσος: «Κρατάμε την 6άδα στα χέρια μας»

Την πίστη πως μετά και τη σημερινή νίκη ο Βόλος κρατάει την είσοδο στην 6άδα στα χέρια του εξέφρασε ο Κώστας Μπράτσος σε δηλώσεις του.

«Θέλαμε πολύ τη νίκη σήμερα και τα καταφέραμε. Μερικές φορές η τύχη μπορεί να σε κάνει να νομίζεις ότι είσαι ικανός, αλλά η ατυχία να σε κάνει να νομίζεις ότι είσαι ανίκανος. Η ομάδα θέλει να παίζει καλό ποδόσφαιρο και έχει ένα καλό γκρουπ ποδοσφαιριστών. Κάποιες φορές αστάθμητοι παράγοντες μας στερούν το αποτέλεσμα, αλλά εμείς πρέπει να μένουμε συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας. Συγχαρητήρια στα παιδιά για τη νίκη και συγχαρητήρια γιατί πίστεψαν στις ικανότητές τους», ανέφερε ο τεχνικός του Βόλου για την νίκη του και συνέχισε:

 

«Το πιο σημαντικό για εμένα είναι οι νέοι παίκτες να ενσωματώνονται στην ομάδα με τη βοήθεια των παλιών παικτών. Αυτό πρέπει να συμβαίνει σε μια ομάδα», πρόσθεσε και τέλος αναφέρθηκε στη συνέχεια του πρωταθλήματος…
«Κρατάμε την εξάδα στα χέρια μας. Είμαστε πέμπτοι στη βαθμολογία, αλλά κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι, όπως το σημερινό, με το κεφάλι κάτω», κατέληξε.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις