Πέντε ήττες στον πρώτο γύρο ο Ολυμπιακός Β. χωρίς να σκοράρει

Η μη δημιουργία φάσεων δεν επέτρεψε στον Ολυμπιακό Βόλου να πετύχει γκολ στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ Κρηστώνης, οι «ερυθρόλευκοι» δέχθηκαν τέρμα με χτύπημα πέναλτι, ύστερα από μια άτυχη στιγμή, όπου η μπάλα βρήκε το χέρι του Θανάση Μαργαρίτη και έφυγαν ηττημένοι από την Κρηστώνη.
Ένα ματς που βάσει της εικόνας των δύο ομάδων θα έπρεπε να είχε λήξει 0-0, το έχασε ο Ολυμπιακός, γνώρισε την τρίτη ήττα φέτος εκτός έδρας, ενώ αξίζει να αναφέρουμε, πως και στα τρία παιχνίδια που ηττήθηκαν οι «ερυθρόλευκοι» μακριά από την έδρα τους, αλλά και στα δύο που έχασαν, ως γηπεδούχοι, δεν σκόραραν.
Με την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου ο Ολυμπιακός με 14 βαθμούς βρίσκεται στη ζώνη του υποβιβασμού και η προσπάθεια από όλους θα πρέπει να ενταθεί, προκειμένου να διατηρηθεί η ομάδα στην κατηγορία.
Την Κυριακή οι «ερυθρόλευκοι» καλούνται να αντιμετωπίσουν στη Νεάπολη την ΑΕΠ Κοζάνης, από την οποία είχαν ηττηθεί με 2-0 στον πρώτο γύρο, με αποκλειστικό στόχο την επιστροφή στις νίκες, προκειμένου να συνεχίζουν να ελπίζουν σε παραμονή, αν και υπάρχει μπροστά ένας ολόκληρος γύρος.
Η αξιοποίηση της έδρας θα παίξει σημαντικό ρόλο στην επίτευξη του στόχου του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις