Ξεκίνησαν οι εγγραφές νέων μελών της Ερασιτεχνικής Νίκης ενόψει Γενικής Συνέλευσης

Την προετοιμασία της επερχόμενης γενικής συνέλευσης ξεκίνησε η Ερασιτεχνική Νίκη καλώντας τα μέλη να τακτοποιήσουν τις οικονομικές υποχρεώσεις τους προς αυτή και παράλληλα απευθύνει κάλεσμα σε όσους θέλουν να εγγραφούν να καταθέσουν το αντίστοιχο αίτημα και το ποσό των 20€.

Η σχετική ανακοίνωση:

“Από χθες Δευτέρα 9/5/2016 στα γραφεία του συλλόγου τις ώρες 9πμ-2μμ και 5μμ-9μμ ημερησίως αρχίζουν οι εγγραφές νέων μελών καθώς και οι πληρωμές συνδρομών για τα ενεργά μέλη του συλλόγου. Όσα από τα παλαιά μέλη δεν είναι τακτοποιημένα οικονομικά, μπορούν να ενεργοποιηθούν καταβάλλοντας 2 ευρώ ανά μήνα έως 30/4/2016.

Όσοι επιθυμούν να εγγραφούν νέα μέλη μπορούν με αίτηση προς το διοικητικό συμβούλιο να εγγράφονται με την καταβολή ποσού 20 ευρώ. Σε περίπτωση που τα μη ενεργά μέλη δεν επανεργοποιηθούν, τότε, με εισήγηση του διοικητικού συμβουλίου, θα διαγραφούν από μέλη του συλλόγου, με απόφαση της γενικής συνέλευσης.

Οι εγγραφές νέων μελών θα γίνονται μέχρι στις 8μμ της παραμονής της ορισθείσας επερχόμενης γενικής συνέλευσης, κανένα νέο μέλος δεν θα εγγράφεται την ημέρα της, ενώ τα μη τακτοποιημένα οικονομικά μέλη μπορούν να τακτοποιούν την οικονομική τους εκκρεμότητα έως και πριν την έναρξη της.

Στην αίθουσα της γενικής συνέλευσης θα εισέρχονται μόνο τα οικονομικά τακτοποιημένα μέλη της Νίκης Βόλου.”

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις