Πυρά Ευγενίου κατά Αυγενάκη: «Ανήθικα αυτά που κάνει»

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Στράτος Ευγενίου, με τον διοικητικό ηγέτη του Ηρακλή, να μιλάει αναφορικά με τα όσα λαμβάνουν χώρα μεταξύ του Υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη και της Superleague 2, σημειώνοντας χαρακτηριστικά πως ο ίδιος θα πρέπει να βγει και να πει ποιοι είναι τα… ”λαμόγια” και όχι να τους βάζει όλους στον ίδιο κουβά.

Αρχικά ανέφερε: «Είναι ανήθικα αυτά που κάνει και αυτά που λέει, δεν μπορείς να αμαυρώνεις 26 ομάδες, το να πετάς λάσπη μπορώ να το κάνω και να πω ότι είναι υπάλληλος κάποιου, αλλά δεν θέλουμε να φτάσουμε σε αυτό το σημείο. Αν έχει κάτι να πει, να τον κυνηγήσει τώρα και όχι να πετάει λάσπη. Αυτό που κάνει είναι αλητεία, δεν δέχομαι να βγαίνει και να μας βάζει όλους σε έναν… κουβά, να βγει και να τα πει ότι έχει, γιατί έτσι βάζει και εμένα μέσα στα λαμόγια. Αν έχεις… πνευμόνια καλείς τους τέσσερις και τους λες πάμε να καθαρίσουμε το πρωτάθλημα μαζί».

Εν συνεχεία πρόσθεσε για τον Αυγενάκη: «Πήρε 3 εκατομμύρια και τα έδωσε στους Μεσογειακούς αγώνες, στην εκλογική του περιφέρεια, εδώ δεν εκλέγονται άλλοι; Τι θα γίνει αν βγει η κάθε ομάδα και παρακινήσει τους φιλάθλους απέναντι; Στο Ηράκλειο τα έχουν ”κανονισμένα”, οι δικοί μας εδώ στη Θεσσαλονίκη τα έχουν ”κανονισμένα”; Όπως είναι το περιβάλλον κοιτάνε πως θα φύγουμε για να έρθει ο άλλος στοιχηματζής να πάρει μία ομάδα».

Ενώ για το πρωτάθλημα, υπογράμμισε: «Για εμένα λουκέτο, εδώ δεν βοηθάει ο ίδιος τις ομάδες, θα συμμετέχω εγώ σε ένα πρωτάθλημα που λέει ”στημένο”; Οι παίκτες θα πληρωθούν εύκολα ή δύσκολα ακόμα και όταν δεν θα διεξάγεται το πρωτάθλημα, αλλά εγώ μιλάω για τον εαυτό μου. Όπως είπε ο Αυγενάκης, θα πάρουν τις εγγυητικές, του χρόνου ποιος θα τις βάλει; Αυτή τη στιγμή κηνυγούν τον πρόεδρο της Superleague 2 για κάτι που κατά τη γνώμη μου ψήφισε κακώς και αναφέρομαι στο θέμα του αρχιδιαιτητή, με την απόφαση να έπρεπε να έρθει πιο κεντρικό. Πρόκειται για μία διαμάχη με την ΕΠΟ και επειδή δεν μπορεί να χτυπήσει την ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ, χτυπάει τη Superleague 2».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις