Τουρνουά – γιορτή για τους μικρούς πολίστες της Νίκης

Σε ένα τουρνουά –γιορτή για την υδατοσφαίριση και για τους μικρούς αθλητές συμμετείχε το τριήμερο 5-7 Μαϊου το τμήμα υδατοσφαίρισης της Νίκης Βόλου.

Το τουρνουά διοργάνωσε για δεύτερη χρονιά η ομάδα της Ναυταθλητικής Ένωσης Λάρισας και συμμετείχαν επίσης οι ομάδες της Βουλιαγμένης, του ΠΑΟΚ, του Ν.Ο. Λάρισας και φυσικά οι οικοδεσπότες και αφορούσε τις κατηγορίες μίνι παίδων και προ-μίνι.

Στα παιχνίδια των μίνι με απολογισμό 2 νίκες επί του Ν.Ο. Λάρισας και της Βουλιαγμένης με σκορ 10-7 και 8-7 αντίστοιχα, μια ισοπαλία με την Ν.Ε.Λ. 13-13 και μια ήττα από τον πρωταθλητή της κατηγορίας ΠΑΟΚ με σκορ 15-10 μετά από ένα δυνατό παιχνίδι, η ομάδα της Νίκης τερμάτισε ισόβαθμη με την Ναυταθλητική Ένωση, αλλά λόγω χειρότερης διαφοράς τερμάτων κατέλαβε την τρίτη θέση.

Ο προπονητής της ομάδας Κόφφας Δημήτρης είχε στην διάθεση του τους: Δαλίανη, Καλλιμόπουλο, Κανάτα, Κοκκινάκη, Σαββίδη, Τσίχλα Στρ., Τσίχλα Γ., Γκανάτσιο, Εγνατίαδη, Παπακώστα, Στέλλο, Στεφάνου.

Το προ-μίνι παρατάχθηκαν με την ομάδα που θα ζήσει την εμπειρία της συμμέτοχης στο διεθνές τουρνουά υδατοσφαίρισης για παιδιά U-11 HaBaWaBa, σε μια κίνηση πρωτοποριακή για τα δεδομένα της βολιώτικης υδατοσφαίρισης. Στις 2 αναμετρήσεις που έδωσαν με αντίπαλους την Ν.Ε.Λ. και την ομάδα τις Βουλιαγμένης τα παιδικά χαμόγελα περίσσεψαν, οι μικροί αθλητές χάρηκαν την συμμέτοχη και επέστρεψαν πίσω με τα ομορφότερα συναισθήματα.

Ο Αδαμάσογλου Γιώργος χρησιμοποίησε τους: Εγνατιάδη Θ., Καλογήρου, Παπουτσή, Πουλαράκη, Καλαντζή, Αδάμο, Βασιλούδη, Γλούμη, Καβούρα, Κανάκη, Ρουμελίωτη Γρ., Εγνατιάδη Αλεξ., Μαρσουμανίδη, Ρουμελίωτη Σωτ. Στέλλο Β.

Το τμήμα υδατοσφαίρισης της Νίκης Βόλου οφείλει να ευχαριστήσει την ομάδα της Ν.Ε.Λ. για την πρόσκληση και να την συγχαρεί για την άψογη διοργάνωση, καθώς κινήσεις σαν και αυτή αναπτύσσουν το άθλημα και φέρνουν πιο κοντά τους αθλητές και τις ομάδες.

13151797 1007438822627280 812610689352797232 n

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις