Π. Μποτσιβάλης: «Είμαι Ολυμπιακός Βόλου από μικρό παιδί» (video)

Ο Παναγιώτης Μποτσιβάλης φιλοξενήθηκε στην εκπομπή της τηλεόρασης του Astra, ”Παράθυρο στη Θεσσαλία”, απαντώντας σε όλα τα ερωτήματα που του έθεσε ο Δημήτρης Μαρέδης. Ο γνωστός επιχειρηματίας της Μαγνησίας μίλησε για τη νέα σελίδα που ανοίγεται στο ποδοσφαιρικό τμήμα του Ολυμπιακού Βόλου, τα λάθη του παρελθόντος, αλλά και για την πορεία που θα ακολουθήσει η ομάδα από την ερασιτεχνική κατηγορία της Γ΄ Εθνικής μέχρι την άνοδο στην επαγγελματική κατηγορία της Football League.

Τα κυριότερα αποσπάσματα της συνέντευξης του Παναγιώτη Μποτσιβάλη, όπως τα κατέγραψε το Goalpost.gr:

Για τη λειτουργία της ομάδας: «Όταν λέω ότι θα λειτουργήσει η ομάδα σαν ΠΑΕ, εννοώ πως θα έχει δικά της γραφεία και αρμόδιους ανθρώπους, που θα δουλεύουν σε διάφορες θέσεις».

Για τη φετινή χρονιά και τις ακαδημίες: «Θέλω να βάλω τις βάσεις, δηλαδή να φτιάξουμε τα τμήματα υποδομής, ώστε να έχουμε καλά αποτελέσματα με την ακαδημία μας. Θέλουμε να αξιοποιήσουμε τα παιδιά των ακαδημιών. Ο Ανδρέας Μπονόβας θα είναι ο υπεύθυνος των ακαδημιών».

Για το αν έχει κλείσει οριστικά η συμφωνία με τον Ερασιτέxνη: «Οι διαδικασίες είναι τυπικές. Η συμφωνία θα κλείσει σε λίγες ημέρες».

Για τα γραφεία και το τεχνικό επιτελείο: «Θα έρθουν προπονητές επιπέδου Football League. Θέλω να κάνω γραφεία στο κέντρο του Βόλου και να ξεκινήσω από εκεί. Μετά θα ανακοινώσω το τεχνικό τιμ».

Για το ρόστερ: «Έχω μιλήσει με παίκτες της Football League, αλλά και ποδοσφαιριστές που δεν ανήκουν στη συγκεκριμένη κατηγορία. Θέλω 7 ποδοσφαιριστές από το Βόλο. Με έχουν πάρει ορισμένοι ποδοσφαιριστές και τηλέφωνο από μόνοι τους».

Για την αποχώρηση του από τα Χανιά: «Στα Χανιά δεν υλοποιήθηκαν κάποιες υποσχέσεις, που μου είχαν δώσει και σηκώθηκα και έφυγα».

Για τον κόσμο και τη γραμμή πλεύσης που θα ακολουθήσει η ομάδα: «Ξεκινάμε από το μηδέν. Θέλουμε να ξεκινήσουμε μια αξιοπρεπέστατη ομάδα, να ενώσουμε τον κόσμο του Ολυμπιακού και έχουμε τη δέσμευση τους ότι θα δημιουργηθεί ένα οπαδικό κίνημα. Δεν θέλω κανένας από το ποδοσφαιρικό τμήμα να βρίζει άλλα σωματεία με δηλώσεις του».

Για το γήπεδο που θα αγωνιστεί ο Ολυμπιακός: «Ζητήσαμε να παίξουμε στο ΕΑΚ, γιατί είναι η πραγματική έδρα του Ολυμπιακού. Δεν θα ασχοληθώ με την ανακατασκευή του γηπέδου στην παρούσα φάση».

Για την οργάνωση του ποδοσφαιρικού τμήματος: «Θέλω να ασχοληθώ με την ομάδα σοβαρά και να κρατήσουμε χαμηλούς τόνους για πολλά πράγματα. Όμως, η οργάνωση μας θα είναι ανώτερη από εκείνη ενός ερασιτεχνικού σωματείου».

 

Για την αγαπημένη του ομάδα: «Είμαι Ολυμπιακός Βόλου από μικρό παιδί».

Για τα λάθη του παρελθόντος: «Λάθη δεν κάνει αυτός, που δεν κάνει τίποτα. Το θέμα είναι να αναγνωρίζει κάποιος τα λάθη του. Νέος ήμουν πιο οξύθυμος».

Για το τι θα γίνουν τα χρήματα που θα επενδύσουν αυτός και οι συνεργάτες του: «Θα μετοχοποιηθούν όταν γίνουμε ΠΑΕ».

Για τις απολαβές των προπονητών και των παικτών: «Όλοι όσοι θα έρθουν σκέφτονται την άνοδο, δεν σκέφτονται να βγάλουν λεφτά από τον Ολυμπιακό Βόλου της Γ΄ Εθνικής».

Επιμέλεια: Δημήτρης Μπιτολάς

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις