Α’ ΕΠΣΘ: Κι όμως το πρωτάθλημα δεν έχει τελειώσει!

Δεν έχει ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΘ και οι ομάδες βρίσκονται σε αναβρασμό, μη γνωρίζοντας πως να διαχειριστούν τη νέα κατάσταση, καθώς πολλές από αυτές έχουν σταματήσει τις προπονήσεις και βρίσκονται πλέον κι επισήμως σε περίοδο διακοπών! Μεγάλη αναστάτωση έχει προκαλέσει η νέα αναβολή της εκδίκασης της ένστασης…

που έχουν καταθέσει Μαγνησιακός και Δήμητρα Ευξ., η έκβαση της οποίας θα κρίνει κι αν έχει ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα ή όχι. Όμως, όσο η υπόθεση αυτή δεν τελεσιδικεί, τόσο η αγωνία όλων κορυφώνεται, διότι μπορεί να προκύψουν νέα δεδομένα.
Αυτό, διότι σε περίπτωση που ανατραπεί η συμπληρωματική προκήρυξη, τότε θα έχουμε πρωτάθλημα και πάλι δυο ομίλων και φυσικά ανατροπή του σχεδιασμού που έχει ήδη κάνει η ΕΠΣΘ, για την επόμενη χρονιά!
Επίσης, από τι στιγμή που αλλάξει ο αριθμός των ομάδων που υποβιβάζονται (σε δυο ανά όμιλο, από πέντε που ισχύει σήμερα), τότε αλλάζουν και οι θέσεις των εμπλεκόμενων ομάδων που θα πρέπει να δώσουν αγώνες κατάταξης, ώστε να προκύψει η σειρά των ομάδων που υποβιβάζονται, κατ΄ αναλογία των ομάδων της ΕΠΣΘ που σήμερα αγωνίζονται στη Γ’ εθνική και θα υποβιβαστούν ή θα δηλώσουν αδυναμία συμμετοχής στο εν λόγω πρωτάθλημα της επόμενης περιόδου!
Σ’ αυτή την περίπτωση οι αγώνες κατάταξης που έγιναν με τις ομάδες που τερμάτισαν στις θέσεις 6 κι 7 των ομίλων τους, δεν θα έχουν πλέον αντίκρισμα και θα πρέπει να γίνουν νέα μπαράζ με τις ομάδες που εμπλέκονται στις θέσεις 9 και 10!
Τέλος, αλλαγές θα έχουμε και στις ομάδες που προβιβάζονται από την Β’ στην Α΄ ΕΠΣΘ, κατ’ αντιστοιχία της ανόδου ή όχι, του Ηρακλή στη Γ’ Εθνική. Αυτές είναι δυο συν μια στην ισχύουσα περίπτωση, τέσσερις συν μια στην ενδεχόμενη περίπτωση!
Όμως, σε κάθε περίπτωση, το ενδιαφέρον και η αγωνία όλων κορυφώνεται και το θερμόμετρο, γενικώς, ανεβαίνει…

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις