Διακρίσεις και σημαντικές επιδόσεις για τον Στίβο της Νίκης (pics)

“Συνεχίζεται η αγωνιστική δράση του τμήματος στίβου της Νίκης Βόλου μετά από τα τρία συνεχή Σαββατοκύριακα συμμετοχής του στις ημερίδες κλειστού στίβου στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης.

Πιο συγκεκριμένα την περασμένη Κυριακή 5/2/2023 συμμετείχε με 9 αθλητές/τριες στο Περιφερειακό πρωτάθλημα ανωμάλου δρόμου κάτω από δύσκολες καιρικές συνθήκες με τους εξής αθλητές/τριες του:

Φλώρου Έφη, Καπούλα Αμαλία, Γιαννούχος Γιώργος, Νασιάκου Έλσα, Πασχούδη Μαρία, Σκαπαριώτη Άρτεμης, Νικητάκη Νίνα, Αναστασίου Χαριτίνη, Αλουτζανίδου Κων/να.

Την αποστολή συνόδεψαν οι προπονητές Παύλος Παρασκευόπουλος, Πασχάλης Νίκος, Βάσω Κολλυμένου και ο υπεύθυνος τμήματος κ. Γιώργος Τάκης.

Συνεχίστηκε η αγωνιστική του δράση με την ημερίδα κλειστού στίβου στο ΣΕΦ στην Αθήνα το Σάββατο 11/2/2023 με τις αθλήτριες Φλώρου Έφη στα 3000μ. κατακτώντας της 2η θέση και κάνοντας ατομικό ρεκόρ με χρόνο 9’57”47, Κόκκαλη Κατερίνα στο τριπλούν 6η θέση και επίδοση 11.88 και Παπασακελαρίου Σταυρούλα στα 1500μ. 14η θέση και επίδοση 5’07”09.

Την αποστολή συνόδευσαν οι προπονητές Παύλος Παρασκευόπουλος, Βάσω Κολλυμένου και ο υπεύθυνος τμήματος κ.Γιώργος Τάκης.

Τέλος το τμήμα μας έκλεισε την πλούσια δράση του μέχρι σήμερα με τον ορεινό αγώνα δρόμου Παλιουρίου ο οποίος διοργανώθηκε σήμερα Κυριακή 12/2/2023 όπου συμμετείχαν οι αθλητές μας Γιαννούχος Γιώργος στα 5χλμ. κατακτώντας την 3η θέση στη γενική κατάταξη ανδρών και η Μαστροπαναγιώτη Γιώτα η οποία συμμετείχε στα 10χλμ. κατακτώντας κι αυτή με τη σειρά της την 3η θέση στη γενική κατάταξη γυναικών.

“Ευχόμαστε θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές/τριες μας και τους ευχόμαστε καλή συνέχεια στους επόμενους αγώνες τους!”

Η αγωνιστική δράση του τμήματος θα συνεχιστεί με τον επόμενο αγώνα του Πανελληνίου πρωταθλήματος κλειστού στίβου όπου θα διεξαχθεί το επόμενο Σαββατοκύριακο στο ΣΕΦ της Αθήνας.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις