Απάντηση Τεννέ σε Βοσνιάδη

Νέο επεισόδιο στην κόντρα που έχει ξεσπάσει μεταξύ του Αλέκου Βοσνιάδη και του Μπάμπη Τεννέ. Ο πρώτος μετά το τέλος του αγώνα Κέρκυρα – Απόλλων Σμύρνης απάντησε στον έμπειρο τεχνικό για τις δηλώσεις που είχε κάνει σχετικά με τη διαιτητική εύνοια των Κέρκυρας, ΑΕΛ και, μάλιστα, εκτόξευσε βέλη, λέγοντας: «Κάποιοι έχασαν το μέτρημα…».
Η απάντηση…

…του Τεννέ ήρθε το βράδυ της Τρίτης (10/05) και με δήλωσή του εξέφρασε την απορία, γιατί θίχτηκε ο Μακεδόνας. Τού ευχήθηκε να μείνει στην Κέρκυρα και παράλληλα δεν παρέλειψε να τονίσει: «Επειδή ακριβώς δεν ξέρω να μετράω, θέλω να με πληροφορήσει πόσες συμμετοχές έχει ακριβώς στη Super League;».
Αναλυτικά η δήλωση Τεννέ:
«Δεν απαξίωσα καμία προσπάθεια και κανέναν ποδοσφαιριστή. Είπα αυτό που νομίζω ότι ξέρουν όλοι στο χώρο, ότι η Κέρκυρα και η ΑΕΛ είχαν δύο καλές διοικήσεις που εξασφάλισαν την ευνοϊκή μεταχείριση των διαιτητών, κάτι πολύ σημαντικό στο πρωτάθλημα. Δεν κατάλαβα γιατί θίχτηκε ο συνάδελφος. Εάν πιστεύει ότι έχει το μεγαλύτερο μερίδιο στην άνοδο της Κέρκυρας, η διοίκηση φαντάζομαι ότι θα κάνει το παν να τον κρατήσει, κάτι που τού το εύχομαι.
Όσο για το μέτρημα, επειδή ακριβώς δεν ξέρω να μετράω, θέλω να με πληροφορήσει πόσες συμμετοχές έχει ακριβώς στη Super League;».
Πηγή: a-sports.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις