Διορία μέχρι την Παρασκευή για Ζάκυνθο και Καλλιθέα

Αποφάσεις του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ σε βάρος τους έχουν από τις 28 Μαρτίου οι ΠΑΕ Ζάκυνθος, Καλλιθέα. Τα οφειλόμενα προς πρώην ποδοσφαιριστές έχουν διακανονιστεί, αλλά οι ομάδες έχουν περιθώριο πληρωμής τρεις ημέρες πριν τον επόμενο αγώνα τους, διαφορετικά – βάσει κανονισμού – τους αφαιρούνται τρεις πόντοι…

…για κάθε περίπτωση. Πώς αυτοί επιστρέφονται; Αν το ποσό πληρωθεί έως και πέντε ημέρες μετά το ματς.
Σύμφωνα, λοιπόν, με πληροφορίες του flnews, η διοργανώτρια αρχή έπρεπε από τη Δευτέρα (09/05) να ανακοινώσει την αφαίρεση εννέα πόντων από τη Ζάκυνθο και άλλων έξι από την Καλλιθέα, αφού οι σχετικές δόσεις δεν καταβλήθηκαν πριν τα παιχνίδια τους για την 31η αγωνιστική.
Η Football League, πάντως, έως και την Τρίτη (10/05) δεν είχε ανακοινώσει το παραμικρό, κάτι που έπρεπε να είχε γίνει παράλληλα με τη γνωστοποίηση ότι οι δύο ΠΑΕ έχουν προθεσμία ως την Παρασκευή να πληρώσουν και να πάρουν τους πόντους πίσω… Αυτό, άλλωστε, αναφέρεται στο άρθρο 24 παρ.5 του Κανονισμού Ιδιότητας και Μεταγραφών της ΕΠΟ.
Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι το -9 της Ζακύνθου προέρχεται από δόσεις που οφείλονται στους Νίκολας Βαρέλα (3.500 ευρώ), Κώστας Οικονόμου (1.900 ευρώ) και Χρήστο Χατζησάββα (1.800 ευρώ). Σε ό,τι αφορά στην Καλλιθέα, η Football League όφειλε να ανακοινώσει αφαίρεση 3 βαθμών για την υπόθεση του Μιχαλόπουλου και άλλων 3, οι οποίοι βάσει κανονισμού πρέπει να αφαιρεθούν από τη νίκη (2-1) σε βάρος του Κισσαμικού.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις