Formula 1: Επίσημο! Άλλαξε τηλεοπτική «στέγη», εκεί θα τη βλέπουμε από φέτος!

Formula 1: Είναι πλέον επίσημο! Η κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού άλλαξε τηλεοπτική «στέγη» κι από την ΕΡΤ «μετακομίζει» στον ANT1 και τον ANT1+.

Ο όμιλος ΑΝΤ1 εξασφάλισε τα τηλεοπτικά δικαιώματα της Formula 1 για την τριετία 2023-25.

Τα προηγούμενα χρόνια η κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού μεταδιδόταν από την ΕΡΤ, η οποία είχε έρθει σε συμφωνία με την CosmoteTV για την παράλληλη μετάδοση. Παραμένει άγνωστο αν ο ANT1 θα πράξει κάτι ανάλογο.

Το δεδομένο είναι ότι ο ANT1+ θα δείχνει αποκλειστικά τα 63 Free Practices και τα 23 Qualifying Sessions, ενώ θα μεταδίδει παράλληλα με τον ΑΝΤ1, όλα τα 23 Grand Prix και τα 6 Sprint Races.

Η ανακοίνωση του ομίλου ANT1

«Ο Όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ, παρών στις σημαντικότερες στιγμές του παγκόσμιου αθλητισμού, εξασφάλισε τα δικαιώματα μετάδοσης του παγκόσμιου πρωταθλήματος της Formula 1 για τα επόμενα τρία χρόνια (2023-2025).

Το κορυφαίο γεγονός του μηχανοκίνητου αθλητισμού, με περισσότερους από 500 εκατομμύρια πιστούς θαυμαστές και 1,5 δισεκατομμύριο τηλεθεατές παγκοσμίως, επιστρέφει στον Όμιλο ΑΝΤΕΝΝΑ μετά από 13 χρόνια. Η Formula 1 έρχεται σε ζωντανή και αποκλειστική μετάδοση σε ΑΝΤ1 και ΑΝΤ1+ για να μας ταξιδέψει στις πιο διάσημες διαδρομές του κόσμου και να προσφέρει μοναδικό θέαμα.

Οι λάτρεις της Formula 1 θα απολαύσουν στον ΑΝΤ1, ζωντανά τα 23 Grand Prix και τα 6 Sprint Racesτου 2023, καθώς και τις πιο δυνατές στιγμές των κατατακτήριων δοκιμών, πλούσιο ρεπορτάζ και αποκλειστικές συνεντεύξεις από τους κορυφαίους πιλότους.

Το ΑΝΤ1+ θα μεταδώσει αποκλειστικά τα 63 Free Practices και τα 23 Qualifying Sessions, ενώ θα μεταδίδει παράλληλα με τον ΑΝΤ1 όλα τα Grand Prix και τα Sprint Races. Επιπλέον, στο ΑΝΤ1+ θα υπάρχει η δυνατότητα catch up κάθε Grand Prixενώ οι συνδρομητές μπορούν να βλέπουν όλο το περιεχόμενο από οποιαδήποτε συσκευή, οποιαδήποτε στιγμή, χωρίς διαφημίσεις.

Από την Παρασκευή 3 Μαρτίου, οι πιλότοι παίρνουν θέση, οι κινητήρες ανάβουν και οι φίλοι της Formula 1 στην Ελλάδα δίνουν ραντεβού σε ΑΝΤ1 και ΑΝΤ1+ για να απολαύσουν τους σπουδαίους αγώνες της χρονιάς και να ζήσουν μοναδικές συγκινήσεις πατώντας γκάζι στις πίστες της κορυφαίας διοργάνωσης».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις