Καλυτερεύει η εικόνα του Ολυμπιακού Β. αλλά χρειάζονται νίκες

Η εικόνα του Ολυμπιακού Βόλου στο παιχνίδι με την ΑΕΠ Κοζάνης ήταν βελτιωμένη, ωστόσο, οι «ερυθρόλευκοι» δεν σκόραραν και μοιραία έχασαν άλλους δύο πολύτιμους βαθμούς στην έδρας τους (0-0).

Στο τελευταίο παιχνίδι με την ΑΕΠ Κοζάνης ο Ολυμπιακός είχε ευκαιρίες να σκοράρει, θα μπορούσε ωστόσο να πετύχει ένα γκολ που θα του έδινε τη νίκη, την οποία άξιζε να πάρει. Σημαντική απουσία αυτή του πρώτου σκόρερ της ομάδας, Αλέξανδρου Αναστασίου, λόγω τιμωρίας.
Είναι γεγονός, πως στα τελευταία παιχνίδια η ανασταλτική λειτουργία της ομάδας είναι καλύτερη, τα λάθη έχουν μειωθεί, όμως θα πρέπει ο Ολυμπιακός να φροντίσει να είναι παραγωγικός στην επίθεση και να έχει καλά τελειώματα σ’ αυτές τις λίγες φάσεις που δημιουργεί στο παιχνίδι. Επίσης, από τη στιγμή που η ομάδα δεν μπορεί να παράξει παιχνίδι θα πρέπει οι παίκτες να φροντίσουν να γίνουν αποτελεσματικοί στις στατικές φάσεις, δουλεύοντας περισσότερο στο κομμάτι αυτό στις προπονήσεις. Γιατί ο Ολυμπιακός σε κάθε παιχνίδι κερδίζει αρκετά φάουλ και κόρνερ, τα οποία δεν αξιοποιεί.

Ο Κώστας Σταματίου, πάντως, δεν παρέλειψε μετά το ματς με την ΑΕΠ Κοζάνης να συγχαρεί τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού για την προσπάθειά τους. Η ομάδα έχει ανάγκη από καλή ψυχολογία για να έρθουν και τα νικηφόρα αποτελέσματα, σ’ ένα πρωτάθλημα όπου οι περισσότερες ομάδες είναι μέτριες και απρόβλεπτες. Αυτό το βλέπουμε σε κάθε αγωνιστική, όπου οι εκπλήξεις δεν λείπουν, όπως για παράδειγμα την περασμένη Κυριακή, όπου ο εκ των ουραγών Εδεσσαϊκός νίκησε στην Κατερίνη τον Πιερικό.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις