ΣΦ Βέροιας «Θύρα 4»: «Ο… λίγος Αυγενάκης χτύπησε ξανά, συνένοχη στο έγκλημα η κυβέρνηση»

Ανακοίνωση κατά των τακτικών του Υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, που οδηγούν σε ασφυξία τις ομάδες της Super League 2, εξέδωσε ο ΣΦ Βέροιας «Θύρα 4».

Αναλυτικά: «Για ακόμη μια φορά ο λίγος όπως επανειλημμένα έχει αποδείξει υφυπουργός Αυγενάκης ξαναχτύπησε. Πιστεύαμε ότι ήθελε πολύ κόπο και ιδρώτα να ξεπεράσει τους προκατόχους του (Βασιλειάδη, Κοντονή) σε ανικανότητα αλλά το κατάφερε και αυτό το λεβεντόπαιδο που δε χαλάει χατίρι σε κανέναν στην Κρήτη παλεύοντάς με νύχια και με δόντια να εξαγοράσει τους ψήφους της εκλογικής του περιφέρειας μοιράζοντας χρήμα με το τσουβάλι στο νησί και αφήνει τα ψίχουλα για τους υπόλοιπους.

Όλα αυτά φυσικά υπό την ανοχή της κυβέρνησης που είναι συνένοχη στο έγκλημα που διαπράττεται σε βάρος των ομάδων μας και της Σούπερ Λιγκ 2. Και πως να μην είναι άλλωστε; Δικός της υφυπουργός και στέλεχος είναι. Η σημερινή κυβέρνηση βιάζει εν χορό το επαρχιακό ποδόσφαιρο και δρα με γνώμονα τα συμφέροντα του Μαρινάκη, ο οποίος κόβει και ράβει ως πρόεδρος της Σούπερ Λιγκ 1, έχοντας ταυτόχρονα και ως μαριονέτα του τον σημερινό υφυπουργό αθλητισμού Αυγενάκη. Ο Μαρινάκης μιλάει για αχυράνθρωπους στην ΕΠΟ ξεχνώντας μάλλον ότι ο ίδιος έχει τον δικό του αχυράνθρωπο στην κορυφή του ελληνικού αθλητισμού να κινεί τα νήματα και να τορπιλίζει οποιαδήποτε προσπάθεια προόδου.

Ο Μαρινάκης, ο Αυγενάκης και σύσσωμη η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας τιμωρούν τα ελληνικά επαρχιακά σωματεία προκαλώντας τους οικονομική ασφυξία ώστε να ενδώσουν στους εκβιασμούς τους και να δημιουργήσουν μια νέα παράγκα στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο Μαρινάκης μάλιστα ξέχασε το θεσμικό ρόλο που έχει αναλάβει ως πρόεδρος της Σούπερ Λιγκ 1 μειώνοντας τους ιδιοκτήτες της Σούπερ Λιγκ 2, σνομπάροντάς τους.
Αν ο Αυγενάκης ονειρεύονταν ανεξάρτητο και καθαρό ποδόσφαιρο στη χώρα μας, θα έπραττε τα αυτονόητα ενισχύοντας τα σωματεία της Β’ Εθνικής ώστε να μην είναι οικονομικά εξαρτημένα από τον οποιονδήποτε. Αν πραγματικά θέλανε ανεξάρτητο και καθαρό αθλητισμό, θα έδιναν το μεγάλο κομμάτι της πίτας στη Β’ Εθνική που έχει ελάχιστα έσοδα. Μια Β’ Εθνική που αποτελεί έμπνευση του Αυγενάκη και που ο ίδιος δεν την ενίσχυσε σε κανένα σημείο. Δε θα ξεχάσουμε φυσικά ποτέ ότι δημιούργησε 2 ομίλους και 34 ομάδων για να ανέβει τελικά η 1. Έκαναν τη Σούπερ Λιγκ 1 κλειστό κλαμπ για να έχουν τα δοκάρια πιο κοντά. Κοντή η μνήμη του όπως και κάθε άλλου πολιτικού με τις κενές υποσχέσεις τους.

Δεν παίζετε μόνο με τα Σαββατοκύριακά μας, παίζετε και με τις ζωές εκατοντάδων εργαζομένων που ζουν από το ποδόσφαιρο. Δυστυχώς, ξεχάσατε γρήγορα τον συγχωρεμένο Νίκο Τσουμάνη και τα αίτια που οδήγησαν στην απώλειά του.
Είστε συνένοχοι όσο συνεχίζετε τον παραλογισμό για τα μάτια της Σούπερ Λιγκ 1 η οποία έχει πολλαπλάσια έσοδα από τη Σούπερ Λιγκ 2. Μιλάει για στημένα το λεβεντόπαιδο στη Σούπερ Λιγκ 2 αλλά ξεχνάει μάλλον τον Κορνέλιους και το ΟΦΗ – Παναιτωλικός.
Φυσικά το ίδιο ένοχοι είστε και όλοι οι βουλευτές Ημαθίας που θυμάστε τη ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ και το γήπεδο κατά τη διάρκεια των εκλογών. Το ίδιο ένοχος είναι και ο Δήμος Βέροιας που δε βγαίνει να τοποθετηθεί δημόσια. Οι ομάδες και ο τοπικός αθλητισμός αποτελεί υπόθεση όλων μας και όχι μόνο των ομάδων και των ιδιοκτητών.

Συνεχίζετε να καλλιεργείτε την τοξικότητα στο χώρο του αθλητισμού. Φωνάζετε για εξυγίανση και την ίδια ώρα μολύνετε περισσότερο τον αθλητισμό. Σας βαρεθήκαμε. Μας κουράσατε, βγείτε μπροστά και προστατέψτε τις ομάδες μας, προστατέψτε τον κόσμο τον οποίο εκπροσωπείτε.

Η ώρα της κάλπης δεν αργεί και οι φίλαθλοι δε ξεχνάνε.

Ή τα αλλάζετε όλα ή θα μας βρείτε απέναντί σας.

ΥΓ. Πολλά ερωτηματικά δημιουργεί η επιμονή της κυβέρνησης στο πρόσωπο του Αυγενάκη παρά τα ατοπήματα που έχει υπό πέσει όσα χρόνια βρίσκεται στην καρέκλα. Πρώτη φορά είδαμε κυβέρνηση να κρατάει έναν υφυπουργάκο με νύχια και με δόντια ενώ στα μεγάλα συμβάντα τα καθήκοντά του τα αναλαμβάνει ο Γεραπετρίτης. Γιατί άραγε;»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις