Κωνσταντέλιας: «Ευχαριστώ τον κ.Σαββίδη και την οικογένειά του για την εμπιστοσύνη τους»

Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας υπέγραψε νέο συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ μέχρι το 2027 και στο πρώτο του μήνυμα, ευχαρίστησε πρωτίστως τον Ιβάν Σαββίδη και την οικογένειά του – Η στήριξη των δικών του και της ομάδας.

Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας είναι το πρόσωπο του ΠΑΟΚ, σε αγωνιστικό επίπεδο, με τους Θεσσαλονικείς να ανακοινώνουν το απόγευμα της Τετάρτης (15/2) την ανανέωση της συνεργασίας τους μέχρι το 2027. Επί της ουσίας, την επέκταση κατά έναν χρόνο με συμβόλαιο βασικού ποδοσφαιριστή, χωρίς να υφίσταται ρήτρα.

Με δύο φωτογραφίες, από τη στιγμή της υπογραφής των συμβολαίων αλλά και με τον εκπρόσωπό του, Λεωνίδα Αθανασούλα, ο «Ντέλιας» μοιράστηκε τις πρώτες του σκέψεις.

Τα πρώτα «ευχαριστώ» στον Ιβάν Σαββίδη και στην οικογένειά του, στους επιτελείς της ομάδας και στον προπονητή για την εμπιστοσύνη αλλά και στους δικούς του ανθρώπους για την στήριξη.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ανακοινώνω την ανανέωση της συνεργασίας μου με τον ΠΑΟΚ μέχρι το 2027.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κ. Ιβάν Σαββίδη και την οικογένειά του για την πίστη και την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπο μου. Την διοίκηση της ομάδας για το σεβασμό, τον προπονητή και το τεχνικο του επιτελείο που με βελτιώνουν συνεχώς και όλους τους ανθρώπους του συλλόγου που είναι εκεί καθημερινά για εμένα.

Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στην οικογένεια μου για την αγάπη και την υποστήριξη που μου δίνουν και είναι πάντα δίπλα μου & τον Λεωνιδα που είναι πάντα κοντά μου».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις