Τελευταία τετράδα αγώνων για τον Βόλο πριν τα πλέι οφ

Τέσσερις αγωνιστικές απομένουν για την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου στη Σούπερ Λιγκ και ο Βόλος είναι έτοιμος να κλείσει θέση στα πλέι οφ για πρώτη φορά στις τέσσερις παρουσίες του στη μεγάλη κατηγορία. Πολύ σημαντική επιτυχία για μια νέα ομάδα με μόλις έξι χρόνια ζωής.

Το βολιώτικο συγκρότημα θα κληθεί να δώσει δύο παιχνίδια εκτός έδρας και δύο στο Πανθεσσαλικό με στόχο να αποσπάσει όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς, τους οποίους θα χρειαστεί στα πλέι οφ, προκειμένου να παλέψει για μία θέση που οδηγεί στο Κόνφερενς Λιγκ.

Το προσεχές Σάββατο ο Βόλος θα παίξει με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, θα ακολουθήσει το εντός έδρας παιχνίδι με τη Λαμία, η ομάδα στη συνέχεια θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΣ Γιάννινα στους «Ζωσιμάδες» και την τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου θα φιλοξενήσει τον ΠΑΟΚ.

Ο Άρης από την πλευρά του την προσεχή αγωνιστική θα παίξει στο Ηράκλειο με τον ΟΦΗ, ενώ την 24η αγωνιστική θα αντιμετωπίσει τον Ατρόμητο στο «Κλ. Βικελίδης». Όπως είναι φυσικό θα υπάρξουν βαθμολογικές απώλειες για κάποια ομάδα ή και για τις δύο, αν δεν υπάρξει νικητής. Την προτελευταία αγωνιστική οι «κίτρινοι» θα αντιμετωπίσουν τη Λαμία στο «Αθ. Διάκος» και για την 26η αγωνιστική θα υποδεχθούν τον ΠΑΣ Γιάννινα. Είναι ένα καλό πρόγραμμα, το οποίο αν εκμεταλλευτεί ο Άρης θα κλείσει θέση στα πλέι οφ, αφήνοντας εκτός τον Ατρόμητο, που ούτως ή άλλως έχει περιορισμένες ελπίδες. Μάλιστα και ο ίδιος ο προπονητής της ομάδας του Περιστερίου, Κρις Κόλμαν, δήλωσε πως ο στόχος των πλέι οφ έχει χαθεί.

Όσον αφορά τον Ατρόμητο, πέρα από το παιχνίδι με την ΑΕΚ στο Περιστέρι, το οποίο θα γίνει σε ημερομηνία που θα ορίσει η Λίγκα, την προσεχή αγωνιστική υποδέχεται τον Λεβαδειακό, στη συνέχεια ανεβαίνει Θεσσαλονίκη για να παίξει με τον Άρη, την 25η αγωνιστική παίζει στην Τρίπολη με τον Αστέρα και κλείνει την κανονική περίοδο αντιμετωπίζοντας στο Περιστέρι τον Παναθηναϊκό.

Βάσει της δυσκολίας του προγράμματος του Αστέρα, Βόλος και Άρης όπως όλα δείχνουν θα είναι οι ομάδες που θα ακολουθήσουν τους Παναθηναϊκό, ΑΕΚ, Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ στα πλέι οφ της Σούπερ Λιγκ.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις