Βρονταράς: «Μας έδιωξαν»

Συνέντευξη στη mikriliga.com παραχώρησε ο Σπύρος Βρονταράς, αναφέροντας τους λόγους που απουσίαζε μαζί με κάποιους άλλους συμπαίκτες του από την αποστολή της Νίκης στο ματς με την Πύδνα. Ο έμπειρος τερματοφύλακας αναφέρθηκε στον τρόπο που του διεμήνυσαν να αποχωρήσει από την ομάδα ενώ πρόσθεσε πως δεν βρίσκει κανέναν από τη διοίκηση για να μιλήσει. Αυτούσιο το άρθρο με τη συνέντευξη του Σπύρου Βρονταρά ΄όπως δημοσιεύτηκε στη mikriliga.com:

“Έχει αποχωρήσει επίσημα ο Σπύρος Βρονταράς από τη Νίκη Βόλου; Για ποιον λόγο απουσίαζε από τον τελευταίο αγώνα της ομάδας αφού δεν είναι τραυματίας; Ποιοι έλειπαν ακόμα από το ματς με την Πύδνα και δεν άνοιξε ακόμα μύτη;

Τι ακριβώς συμβαίνει στη Νίκη Βόλου με τις διοικήσεις; Η mikriliga.com εντόπισε τον Έλληνα τερματοφύλακα ώστε να λύσει το γρίφο όσων συμβαίνουν στη Νέα Ιωνία και σας παρουσιάζει το ρεζουμέ της υπόθεσης μέσα από τα μάτια του πρωταγωνιστή.

Δεν έχουμε δει κάποια ανακοίνωση αποδέσμευσης. Για ποιο λόγο, έλειπες από τον τελευταίο αγώνα της Νίκης Βόλου;
Δεν ισχύει μόνο για έμενα αλλά για ακόμα τέσσερις παίκτες. Δεν έχουμε ενημερωθεί για κάτι επίσημα, αλλά μας μεταφέρθηκε ότι την Μεγάλη Τρίτη από έναν κύριο που δεν τον ξέραμε, δεν μας συστήθηκε κι αργότερα μάθαμε ότι πλέον είναι μέλος της διοίκησης, μαζί με έναν φίλο του, όπως μας είπε, και δεν έχει καμία σχέση με την ομάδα, να μην πάρουμε μέρος ξανά στην προπόνηση και να φύγουμε από τη Νίκη Βόλου και ουσιαστικά δεν μας άφησε καμία άλλη επιλογή.

Δεν επικοινωνήσατε να μάθετε τι συμβαίνει ακριβώς;
Εκείνες τις μέρες αναζητούσαμε κι ακόμα αναζητάμε τους ανθρώπους της διοίκησης για να καταλάβουμε τι έχει συμβεί, όμως, δεν βρίσκουμε κανέναν καθώς μας σηκώνουν τα τηλέφωνα!

Ποιοι είναι οι άλλοι τέσσερις παίκτες;
Κανελλόπουλος, Παπαδόπουλος, Μπιτσάκος και Κοτίτσας.

Εσύ αυτή αυτή τη στιγμή έχει φύγει από το Βόλο ή είσαι ακόμα εκεί;
Έχω φύγει ναι. Από την πόλη, όχι όμως από τη Νίκη Βόλου. Διότι δεν έχω καμία ενημέρωση ή επίσημο χαρτί που να αποδεικνύει ότι δεν είμαι μέλος της ομάδας, ούτε έχει βγει και ανακοίνωση αποδέσμευσης.

Είναι το ίδιο διοικητικό καθεστώς σε σχέση με αυτό που είχες συμφωνήσει όταν πήγες στην ομάδα;
Δεν είναι οι ίδιοι άνθρωποι στη διοίκηση. Αυτοί έχουν παραιτηθεί και έχουν αναλάβει άλλοι που δεν μας έχουν ενημερώσει για τίποτα. Ωστόσο μαθαίνουμε ότι τα άτομα από τη διοίκηση που έχουν παραιτηθεί εξακολουθούν να εμφανίζονται και στο γήπεδο και στα γραφεία. Δεν ξέρουμε τι πραγματικά συμβαίνει και δεν ξέρουμε σε ποιον να απευθυνθούμε από όλους.

Υπάρχουν οικονομικές οφειλές;
Υπάρχουν προβλήματα που δεν έχουν λυθεί και προϋπήρχαν εδώ και τρεις μήνες.

Μίλησες με κάποιον από τη διοίκηση για να πάρεις τα χρήματα σου;
Όχι δεν βρίσκω κανέναν. Ελπίζω κάποιος να με ενημερώσει σύντομα για το τι πρόκειται να γίνει από εδώ και πέρα και ελπίζω ότι γίνεται να γίνεται για καλό.”

Πηγή: mikriliga.com

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις