Το μήνυμα των ποδοσφαιριστών του Μακεδονικού στον Αυγενάκη: «Πράξτε τώρα αυτό που οφείλετε για την SL2»

Με ανακοίνωση τους, οι ποδοσφαιριστές του Μακεδονικού εκφράζουν την θλίψη και την αγανάκτηση για την πραγματικότητα που βιώνουν, σχετικά με το πρωτάθλημα της Super League 2. Μεταξύ άλλων αναφέρουν «λυπόμαστε πολύ που στη χώρα που γέννησε τον αθλητισμό, εσείς έχετε δημιουργήσει εκκολαπτήριο απαξίωσης και εξαθλίωσης του αθλητικού ιδεώδους».

Αναλυτικά η ανακοίνωση των ποδοσφαιριστών της ΠΑΕ Μακεδονικός: «Με την παρούσα ανακοίνωση, σύσσωμοι οι ποδοσφαιριστές της ΠΑΕ Μακεδονικός, θέλουμε να εκφράσουμε την απέραντη θλίψη μας αλλά και την έντονη αγανάκτησή μας για την ποδοσφαιρική πραγματικότητα που δυστυχώς βιώνουμε.

Μετά τις πρόσφατες αποφάσεις που πάρθηκαν για την κατηγορία στην οποία αγωνίζεται η ΠΑΕ Μακεδονικός (Super League 2), δόθηκε η χαριστική βολή απαξίωσης στο ήδη στοχοποιημένο και προβληματικό πρωτάθλημα.

Οι ομάδες της κατηγορίας, όπως και η δική μας, οδηγούνται σε μια δίχως τέλος οικονομική αβεβαιότητα, και ειδικά σε καιρούς οικονομικής κρίσης όπως αυτοί που διανύουμε. Κατ’ επέκταση, σε σοβαρή οικονομική ανασφάλεια οδηγούνται οι προπονητές μας και όλοι εμείς. Έχουν άραγε αναρωτηθεί οι ιθύνοντες με ποιον τρόπο θα σχεδιάσουμε εμείς το αβέβαιο μέλλον για εμάς και τις οικογένειές μας όταν είμαστε επαγγελματίες ποδοσφαιριστές;

Και πέρα από τις οικονομικές συνέπειες, θα θέλαμε να υπογραμμίσουμε τις αθλητικές συνέπειες για όλους εμάς αλλά και τους συναδέλφους μας που κοπιάσαμε να αποκτήσουμε τον αγωνιστικό ρυθμό και την αθλητική ετοιμότητα που η κατηγορία αυτή απαιτεί, μόνο για να βιώσουμε μια απίστευτη αναμονή και ένα απίστευτο αθλητικό «πισωγύρισμα». Προπονητές και αθλητικοί συνεργάτες αδυνατούν να σχεδιάσουν έναν ορθό αγωνιστικό προγραμματισμό και παρά τις προσπάθειές τους για διατήρηση της αγωνιστικής μας εγρήγορσης, μονο η πραγματική αγωνιστική ροή θα μπορούσε να δώσει την εξέλιξη που αναζητούν.

Ποιο άραγε είναι το αθλητικό μας μέλλον;

Ποιο άραγε το οικονομικό;

Ποιο άραγε το μέλλον του ποδοσφαίρου στη χώρα μας;

Έχει φωλιάσει βαθιά μέσα σε όλους μας η αμφιβολία και ο φόβος για το αύριο… Ίσως διανύουμε την αρχή του τέλους για τον επαγγελματικό αθλητισμό και τους επαγγελματίες ποδοσφαιριστές.

Διεκδικούμε και απαιτούμε κύριοι το σεβασμό για την καθημερινή προσπάθεια που καταβάλλουμε και λυπόμαστε πολύ που στη χώρα που γέννησε τον αθλητισμό, εσείς έχετε δημιουργήσει εκκολαπτήριο απαξίωσης και εξαθλίωσης του αθλητικού ιδεώδους.

Οι ομάδες προγραμμάτισαν και σχεδίασαν την σεζόν με βάση τις δικές σας εξαγγελίες για επιδότηση, κ. Αυγενάκη. Πράξτε τώρα αυτό που οφείλετε για την Super League 2!

Με την ελπίδα ο σεβασμός να κυριαρχήσει και όχι το συμφέρον…

Οι ποδοσφαιριστές της ΠΑΕ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις