Προγνωστικα Στοιχήματος: Επιλογές από Δανία, Νορβηγία και «Αλεξάνδρειο»

Μια γεμάτη ημέρα είναι η σημερινή, καθώς η δραστηριότητα είναι έντονη σε πολλές χώρες, με το ενδιαφέρον να επικεντρώνεται κυρίως στη σέντρα των ελληνικών πλέι οφ. Πριν περάσουμε στα προγνωστικά, σας υπενθυμίζουμε ότι στο Betarades.gr μπορείτε να ενημερώνεστε για τα πάντα γύρω απ’ το πάμε στοίχημα.

Κερδίζει η Σοντερίσκε

Ξεκινάμε τα προγνωστικά μας με την αναμέτρηση Σοντερίσκε – Βίμποργκ, όπου επιλέγουμε τον άσσο σε απόδοση 1.90. Με πέντε αγωνιστικές να απομένουν, είναι πολύ δύσκολο η Σοντερίσκε να προλάβει να ρίξει την Κοπεγχάγη από την κορυφή, με την διαφορά να είναι στο -7, αλλά όσο κερδίζει ελπίζει. Οι γηπεδούχοι σημείωσαν την τέταρτη σερί νίκη τους στο πρωτάθλημα, αυτή τη φορά με 2-0 εντός έδρας απέναντι στην Έσμπιεργκ και διατήρησαν τις όποιες ελπίδες έχουν για την κορυφή, ενώ παράλληλα διατήρησαν το +3 από την 3η Άαλμποργκ. Ακόμα και να μην πάρει άλλον βαθμό μέχρι το τέλος, θα είναι η πιο πετυχημένη χρονιά στην ιστορία της. Μόλις μία νίκη μετράει η Βίμποργκ, από την πλευρά της, στα έξι τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος, αλλά είναι απόλυτο φυσικό οι παίχτες της να μην έχουν κίνητρο, αφού δεν κινδυνεύουν και από την άλλη δεν προλαβαίνουν να κάνουν κάτι καλύτερο. Έχασε 2-0 από τη δεύτερη Άαλμποργκ που χρειαζόταν απεγνωσμένα τους βαθμούς, χωρίς να είναι καθόλου καλή. Σίγουρα οι τέσσερις σημαντικές απουσίες έπαιξαν ρόλο, αλλά και σε αυτό το ματς, θα έχει τον ίδιο αριθμό απόντων και θα πρέπει να βρει τρόπο να το διαχειριστεί. Θεωρούμε ότι δε θα τα καταφέρει και δίνουμε προβάδισμα στον άσσο της Σοντερίσκε.

Μπορεί το διπλό η Οντ

Συνεχίζουμε τις προτάσεις μας με την αναμέτρηση Χάουγκεσουντ – Οντ, όπου θα επιλέξουμε τη νίκη των φιλοξενουμένων σε απόδοση 2.06. Από την εντός έδρας ισοπαλία με σκορ 3-3 κόντρα στη Μόντε προέρχεται η Χάουγκεσουντ, με το αποτέλεσμα να θεωρείται πλήρως επιτυχημένο από τη στιγμή που η ομάδα βρισκόταν πίσω στο σκορ με 0-3 μέχρι το 76’. Το συγκρότημα του Ντέμπσεϊ μέχρι στιγμής δείχνει ικανό για το καλύτερο και για το χειρότερο και παίζει ίσως το πιο «ανοιχτό» ποδόσφαιρο στη χώρα. Βρίσκεται στην 7η θέση με 14 βαθμούς και ρεκόρ 4-2-3 και χαρακτηριστικό της φετινής του πορείας είναι πως έχει τόσο την καλύτερη επίθεση στη λίγκα, όσο και τη δεύτερη χειρότερη άμυνα. Κόντρα στην Οντ οι γηπεδούχοι θα ψάξουν την επιστροφή στις νίκες ώστε να πλησιάσουν την τριάδα και τα ευρωπαϊκά εισιτήρια, ωστόσο το έργο τους είναι ιδιαιτέρως δύσκολο, μιας και ο αντίπαλος βρίσκεται σε εξαιρετικό μομέντουμ. Το σύνολο του Φάγκερμο, επιβεβαιώνει συνεχώς την πολύ καλή κατάσταση στην οποία βρίσκεται, συμπληρώνοντας πέντε νίκες στα έξι τελευταία και μέχρι στιγμής φαίνεται ικανό να διεκδικήσει επί ίσοις όροις το πρωτάθλημα από τη Ρόζενμποργκ. Στη 2η θέση η Οντ και στο -2 από τους πρωταθλητές, στη σημερινή αναμέτρηση θέλει πάση θυσία τη νίκη ώστε να συνεχίσει να ασκεί πίεση και να βρίσκεται σε απόσταση βολής από την κορυφή. Το έργο των φιλοξενούμενων μπορεί να μην είναι εύκολο, έχουν αποδείξει όμως ότι μπορούν να τα καταφέρουν απέναντι σε οποιαδήποτε ομάδα και σε οποιαδήποτε έδρα.

Βγάζει τον άσσο η Σάο Πάολο

Πάμε στο Κόπα Λιμπερταδόρες, όπου θα επιλέξουμε τη νίκη της Σάο Πάολο επί της Ατλέτικο Μινέιρο σε απόδοση 2.20. Με τη ψυχή στο στόμα κατάφερε να προκριθεί στα προημιτελικά της διοργάνωσης η Σάο Πάολο, καθώς η Τολούκα αποδείχθηκε πολύ δυνατή αντίπαλος. Η ομάδα του Εντγκάρδο Μπαούσα ταξίδεψε στο Μεξικό για την επαναληπτική μεταξύ τους αναμέτρηση, έχοντας το υπέρ της 4-0 από το πρώτο παιχνίδι. Η ήττα όμως με 3-1 στην έδρα της Τολούκα πιστοποιεί την χαλαρότητα που έδειξαν οι Βραζιλιάνοι, με αποτέλεσμα να βρεθούν κοντά στον αποκλεισμό. Μόνο νίκες μετράει η Σάο Πάολο στα πέντε τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της, ανεξαρτήτως διοργάνωσης, έχοντας διατηρήσει το μηδέν στην άμυνα στα τρία από αυτά. Απ’ την άλλη, η Ατλέτικο Μινέιρο βρέθηκε στα προημιτελικά του Κόπα Λιμπερταδόρες, αφήνοντας εκτός συνέχειας την Ρασίνγκ Κλουμπ από την Αργεντινή. Μετά τη «λευκή» ισοπαλία στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι, η ομάδα του Ντιέγκο Αγκίρε ήθελε μόνο νίκη στον εντός έδρας επαναληπτικό. Επιδίωξη που έκανε πράξη, καθώς επικράτησε με 2-1 της Ρασίνγκ, την προηγούμενη εβδομάδα. Άπαντες θέλουν ακόμη μια πρόκριση στον βραζιλιάνικο εμφύλιο με τη Σάο Πάολο, με τον πορτιέρο της ομάδας, Βίκτορ, να δηλώνει πως εάν περάσει η ομάδα του, τότε θα σηκώσει και το τρόπαιο. Δεν έχει καταφέρει να κερδίσει στα τέσσερα τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της, όπου και μετράει δυο ισοπαλίες και δυο ήττες.

Με το Under 146,5 στο «Παλέ»

Ολοκληρώνουμε τις προτάσεις μας με την αναμέτρηση Άρης – Παναθηναϊκός, όπου θα επιλέξουμε το Under 146,5 σε απόδοση 1.90. Τέταρτος αγώνας της σειράς απόψε ξανά στο Αλεξάνδρειο εκεί που ο Άρης υποδέχεται τον Παναθηναϊκό με στόχο να ισοφαρίσει σε 2-2 και να «στείλει» τον ημιτελικό σε πέμπτο ματς που θα γίνει στο ΟΑΚΑ. Ο Άρης πάντα αποδεικνύει πόσο καλά οργανωμένη ομάδα είναι και νίκησε για πρώτη φορά φέτος τον ΠΑΟ μετά από πέντε ήττες, δύο στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος, δύο στο ΟΑΚΑ για τους ημιτελικούς των πλέι-οφ και τον ημιτελικό του κυπέλλου. Η προσπάθεια για το 2-2 θα ξεκινήσει από την άμυνα που ήταν το κύριο στοιχείο του τρίτου αγώνα για τον γηπεδούχο και ο Παναθηναϊκός θα ακολουθήσει, αφού η φιλοσοφία του Πεδουλάκη είναι πάντα αμυντική. Στο 146.5 βρίσκουμε το σημερινό όριο για την αγορά Under/Over και η επιλογή μας είναι το Under 146.5 το οποίο έχει επαληθευθεί στα τέσσερα από τα έξι φετινά παιχνίδια του ζεύγος. Τα σκορ της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος ήταν 70-76 στο Αλεξάνδρειο, 80-59 στο ΟΑΚΑ, για το κύπελλο ο ΠΑΟ νίκησε 90-69, στα τρία ματς των ημιτελικών των πλέι-οφ ο ΠΑΟ νίκησε 85-79 και 74-60 στο ΟΑΚΑ, ο Άρης νίκησε προχθές 77-68. Επιλογή λοιπόν το Under 146.5.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις