Αποδεκατισμένος με Σβορώνο ο Ολυμπιακός Βόλου

Πολλά είναι τα αγωνιστικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Ολυμπιακός Βόλου για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Σβορώνο στην Κατερίνη, με τον Κώστα Σταματίου να καλείται να διαχειριστεί το έμψυχο δυναμικό που έχει στη διάθεσή του, τη στιγμή που η ομάδα θα στερηθεί των υπηρεσιών αρκετών βασικών ποδοσφαιριστών.

Τέσσερις απουσίες είναι δεδομένες. Ο πρώτος σκόρερ της ομάδας, Αλέξανδρος Αναστασίου, θα εκτίσει τη δεύτερη και τελευταία αγωνιστικής της ποινή του, ενώ τραυματίες είναι οι Φώτης Καρατσόλης (θα μείνει αρκετό χρονικό διάστημα εκτός, καθώς υπέστη βαρύ διάστρεμμα), Θανάσης Μαργαρίτης (διάστρεμμα) και Αντώνης Θεοδωρόπουλος (ίωση). Αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Μάρκου Διαμαντόπουλου, ο οποίος αισθάνεται ενοχλήσεις στον γλουτιαίο μυ και κάνει αγώνα δρόμου να προλάβει το ματς με τον Σβορώνο. Μικροπροβλήματα τραυματισμού αντιμετωπίζει και ο Σεραφείμ Παπαϊωάννου, ενώ και ο Κώστας Καρβούνης νιώθει και αυτός ενοχλήσεις στον δικέφαλο. Ο Φίλιππος Σκοπελίτης, ο οποίος την Τετάρτη απουσίασε από την προπόνηση λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, χθες γυμνάστηκε κανονικά.

Όλα αυτά δημιουργούν «πονοκέφαλο» στον Κώστα Σταματίου, ο οποίος θα πρέπει να κάνει αλχημείες στην κυριακάτικη αναμέτρηση με τον Σβορώνο για να παρατάξει μια ενδεκάδα που θα παλέψει για το θετικό αποτέλεσμα.

Πάντως, το κλίμα στην ομάδα, παρά την κακή βαθμολογική θέση του Ολυμπιακού είναι καλό. Χθες Τσικνοπέμπτη, μετά το τέλος της προπόνησης, το ποδοσφαιρικό τμήμα «τσίκνισε», ακολουθώντας το έθιμο, καθώς όλοι μαζί απόλαυσαν τα ψητά που φρόντισε να τους παρέχει η διοίκηση του συλλόγου, στο αθλητικό κέντρο της ομάδας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις