Ξεπέρασε τον τραυματισμό του ο Οζέγκοβιτς

Για την Αθήνα αναχωρεί σήμερα η αποστολή του Βόλου, ενόψει της αυριανής αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ. Οι «κυανέρυθροι» έχουν δύσκολο έργο, ωστόσο, θα παλέψουν με πάθος για το θετικό αποτέλεσμα.

To βαθμολογικό ενδιαφέρον είναι σημαντικό και για τις δύο ομάδες. Ο Παναθηναϊκός θέλει να σημειώσει την 9η νίκη του ως γηπεδούχος και να παραμείνει στο πρώτο σκαλοπάτι της βαθμολογίας, καθώς νιώθει καυτή την ανάσα της ΑΕΚ που ακολουθεί ένα βαθμό πίσω, έχοντας και ένα παιχνίδι λιγότερο, αυτό με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Από την άλλη ο Βόλος, ο οποίος εκτός έδρας φέτος έχει μόνο δύο ήττες από τις ομάδες της Θεσσαλονίκης, ΠΑΟΚ και Άρη, θέλει το θετικό αποτέλεσμα για να μπει στα πλέι οφ με όσο το δυνατόν καλύτερη βαθμολογική συγκομιδή. Κι αυτό, προκειμένου να παλέψει για την εξασφάλιση ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου, που θα είναι σπουδαίο επίτευγμα για έναν σύλλογο με μόλις έξι χρόνια ζωής.

Ο Κώστας Μπράτσος δεν θα έχει στη διάθεσή του και πάλι τον Ζαν Μπαριέντος, ο οποίος εξακολουθεί να είναι τραυματίας, αλλά και τον πρώτο σκόρερ της ομάδας, Μίλος Ντέλετιτς, ο οποίος δηλώθηκε να εκτίσει με τον Παναθηναϊκό την ποινή της μιας αγωνιστικής, λόγω καρτών. Το ευχάριστο είναι, πως επιστρέφει ο Όγκιεν Οζέγκοβιτς, καθώς ο Σέρβος επιθετικός αποθεραπεύτηκε, προπονείται με την ομάδα και το πιθανότερο είναι να συμπεριληφθεί στην αποστολή.

Παραμένει άγνωστο αν ο προπονητής των «κυανέρυθρων» χρησιμοποιήσει για τρίτο σερί παιχνίδι τον Αντόνιο Λούνα σε ρόλο αμυντικού χαφ, αν και αυτό φαντάζει δύσκολο, από τι στιγμή που επέστρεψε από τον τραυματισμό του ο Τάσος Τσοκάνης.

 

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις